Mel Gibson a prezentat o fotografie cu cel de-al 9-lea copil al său

Mel Gibson a prezentat o fotografie cu cel de-al 9-lea copil al său

Actorul Mel Gibson a dezvăluit, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, desfășurată duminică seara la Los Angeles, fotografia celui de-al nouălea copil al său, Lard Gerard, informează madame.lefigaro.fr.

Gala Oscarurilor a fost primul eveniment la care Mel Gibson și logodnica sa Rosalind Ross au ieșit împreună după nașterea primului lor copil. Micul băiețel, în vârstă de doar cinci săptămâni, pare în fotografie gata să pășească pe covorul roșu: el poartă un costum cu papion, la fel ca tatăl său.

Intervievat de Daily Mail, actorul din Braveheart (Inimă neînfricată) a arătat pe telefonul mobil o fotografie a micuțului: în costum negru și papion roșu, un pic demodat. "Poartă frac", s-a entuziasmat mândru Mel Gibson. Un lucru este sigur: tată pentru a noua oară, actorul este încă în al nouălea cer. "Este genial, crește, mănâncă ca un porcușor, totul este bine. Zâmbește, chiar!", a povestit vedeta, care mai are opt copii din relații anterioare.
Sursa foto: Daily Mail

În schimb, Lard Gerard este primul copil al lui Rosalind Ross, în vârstă de 26 ani, care, la doar cinci săptămâni după naștere, a radiat pe covorul roșu într-o rochie bleu. "Da, numai cinci săptămâni ... s-a amuzat Mel Gibson, și uitați-vă cât este de frumoasă! Eu sunt cel care are vergeturi!".

Actorul a început relația cu Rosalind după despărțirea în aprilie 2010 de cântăreața și pianista rusă Oksana Grigorieva, cu care are o fiică, născută în 2009. Cei doi s-au despărțit după un scandal în care actorul a fost acuzat de violență conjugală. Au fost dezvăluite înregistrări telefonice scandaloase în care Gibson o agresa verbal pe Oksana și recunoștea că ar fi lovit-o în timp ce aceasta își ținea copilul în brațe.

În pofida problemelor din trecut, o sursă apropiată noului cuplu a declarat revistei că "Mel și Rose sunt entuziasmați de venirea bebelușului". Mel Gibson mai are șapte copii cu fosta sa soție Robyn Moore, dintre care cel mai mic are 17 ani.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...