Mesaj neobișnuit apărut printr-o fantă a unui bancomat: "Vă rog, ajutați-mă. Sunt blocat..."

Mesaj neobișnuit apărut printr-o fantă a unui bancomat: "Vă rog, ajutați-mă. Sunt blocat..."

Un polițist din statul american Texas a răspuns unui solicitări neobișnuite de ajutor, după ce un trecător a sunat la numărul unic 911 pentru a anunța că o persoană a strecurat un bilet prin fanta de eliberare a chitanțelor a unui bancomat, în care afirma că este blocat în incinta din spatele aparatului, relatează UPI.

 Incidentul s-a produs miercuri, la filiala Bank of America din Corpus Cristi.

Polițistul Richard OIden a declarat pentru KRIS-TV că a ajuns la fața locului după ce reparatorul a reușit să strecoare în exterior un bilet cu mesajul: "Vă rog, ajutați-mă. Sunt blocat aici și nu am telefonul la mine. Vă rog, sunați-l pe șeful meu".

La început, polițistul Olden a crezut că cineva încearcă să-i facă o farsă. Apoi a auzit o voce slabă venind dinspre bancomat și și-a dat seama că cineva este înăuntru.

Reparatorul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a intrat în camera în care se afla bancomatul pentru a repara o broască defectă. Din nefericire, a reușit să se închidă înăuntru și își lăsase celularul în mașină, ceea ce a făcut să-i fie imposibil să solicite altfel ajutor, relatează Corpus Christi Caller Times.

Bărbatul a strecurat mai multe bilete în bancomat, dar clienții anteriori ori nu le-au observat, ori le-au ignorat pentru că au crezut că este vorba despre o glumă.

Când polițiștii și-au dat seama ce s-a întâmplat, au spart ușa de la camera de securitate și l-au scos pe bărbat din interior.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”