Mesaj „special” pentru Dragnea de la cei care au montat scena mitingului PSD de la Iași. Peste 10.000 de protestatari sunt așteptați

Mesaj „special” pentru Dragnea de la cei care au montat scena mitingului PSD de la Iași. Peste 10.000 de protestatari sunt așteptați

Unul dintre muncitorii care monta scena pe care va urca, joi, liderul PSD Liviu Dragnea, la Iasi, a purtat un tricou cu un mesaj "special" pentru social-democrati.

Este vorba despre celebrul mesaj de pe placuta suedeza, care a facut furori anul trecut in tara.

Joi, la Iasi, este programat mitingul regional al PSD, la care sunt asteptati sa participe peste 40.000 de oameni din toate judetele Moldovei.

Iata fotografiile facute, miercuri, in Piata Unirii din Iasi:

Evenimentul va avea loc in Piata Unirii, intreaga zona centrala a orasului urmand a fi blocata. Se estimeaza ca in Iasi vor veni cateva sute de autocare din toate judetele Moldovei.

Pe retelele de socializare sunt anuntate proteste antiDragnea, concomitent cu evenimentul PSD din Piata Unirii. Pana miercuri dupa-amiaza, peste 9.000 de persoane au anuntat ca vor veni in Piata Unirii pentru a protesta la adresa liderului PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina