Miercuri, o zi tristă pentru un om cinstit

Miercuri, o zi tristă pentru un om cinstit

Reportaje-Live : Miercuri, o zi tristă pentru un om cinstit

Azi este o zi trista pentru Romania si pentru acea parte a societatii care se incapataneaza sa isi creasca copiii aici si sa munceasca cinstit. S-au intamplat atat de multe azi incat nu stiu despre ce sa scriu mai intai. Sa scriu despre legile justitie date azi de PSD+ALDE+UDMR, o adevarata bomba nucleara care ne transforma intr-un stat bananier? Sa scriu despre tradarea UDMR, PSD-ul maghiarilor? Sa scriu despre adevarata avere a lui Dragnea? Sa scriu despre numarul de inscrisi pe loc la examenele de la Politie sau Jandarmerie? Sa scriu despre politistul care ameninta cu moartea un jurnalist sau sa scriu despre Rares Bogdan, brokerul de influenta si contractele cu Hidroelectrica?

Lucrurile se schimba dramatic…in rau dragi cititori.

Parlamentul Romaniei actioneaza ca un grup infractional organizat transpartinic. Este fara precedent in lumea civilizata ce se intampla in aceste zile in Romania si totusi previzibil. Sunt ani de zile de cand scriu despre sistemul care distruge Romania iar acum il vedem cu totii in toata hidosenia lui. Si chiar daca nu va place, suntem singuri in aceasta lupta. Am ramas in aceasta lupta pentru libertate, pentru democratie, pentru civilizatie si pentru valori doar noi, cei cativa care intelegem ce se intampla si care suntem dispusi sa facem ceva. Occidentul nu mai are solutii sau solutiile pe care le are sunt economice si lovesc in toata populatia riscand sa ne indeparteze si mai mult de Europa. Solutiile occidentului le vom simti cu totii din toamna pe pielea noastra.

Vad foarte multi dintre voi spunand ca schimbarea se face la vot. Sunt si nu sunt de acord cu acest lucru. Schimbi prin vot incompetentii, schimbi prin vot curentele ideologice care nu au legatura cu dorinta majoritatii dar ce se intampla acum nu poate fi schimbat doar prin vot. Ce se intampla acum este un asalt brutal asupra statului roman, asupra securitatii cetatenilor, asupra justitiei si asupra echilibrului unei societati greu incercate. Romania a devenit pas cu pas, un rai al infractorilor si asa ceva nu schimbi prin vot. Sau nu doar prin vot. Pana ajungi sa votezi este mult prea tarziu. Raul facut este prea mare. Ce vom castiga noi ca societate daca prin vot vom aduce la putere alti oameni si ii vom pune in imposibilitatea de a gestiona dezastrul? Miliardele imprumutate trebuie platite, haosul in justitie, educatie si sanatate are nevoie de ani pentru a fi reparat. In doi ani de zile mai pleaca 2 milioane de romani, exact cei mai inteligenti si mai hotarati. Raul facut este atat de mare incat si daca vom avea cei mai straluciti economisti la putere, sustinuti de un parlament majoritar, va fi foarte greu sa ridice Romania din bezna in care au aruncat-o PSD+ALDE+UDMR.

In aceste vremuri este nevoie de lideri puternici. In momente grele apar liderii. Si in astfel de momente liderii trebuie sa fie capabili sa tina piept ticalosilor si tradatorilor de tara. In astfel de momente este nevoie de lideri care sa transmita nemultumirea societatii. Si eu m-am saturat de comunicari, de luari de pozitii si de baletul asta politic. Cat timp ne mai trebuie sa intelegem ce monstru avem in fata? Asa cum intr-o multinationala se schimba liderii in functie de obiectivele multinationalei asa si in politica este nevoie de lideri potriviti momentului. Iar noi nu avem lideri ci avem doar politicieni sau infractori.

In tot haosul acesta am vazut lupta unor oameni. Am vazut cum Stelian de la USR se lupta cu ei in comisii, am vazut acuzatiile perfect reale si valabile de tradare de tara facute de Citu de la PNL, am vazut efortul lui Nasui sau impactul enorm al lui Caramitru. Sunt prea putini si poate prea finuti. 
Azi TOATA clasa politica, de la cinstiti la infractori, a dezamagit in integralitatea ei. Romania s-a saturat de politica si de politicieni. Romania s-a saturat de panselute. Eu personal m-am saturat de personaje delicate si elitiste, scolite prin Franta dar incapabile sa gestioneze momentul.

Ati auzit bai USR-PLUS ca la voi ma refeream cu panselutele? Doar in voi mai imi puneam oarecare sperante. Restul sunt praf si pulbere sau ticalosi.

USR trebuia azi sa organizeze proteste, trebuia sa se autosupende din parlament, trebuia sa cheme societatea la greva generala. Intelegi draga Barna ? Ai auzit bai Ciolos? Trebuia sa chemati societatea la greva generala sa organizati proteste. Voi va frecati mainile crezand ca tot ce fac nenorocitii astia acum va creste voua numarul de voturi. S-ar putea sa aveti o surpriza.

Presedintele adormici trebuia sa se duca peste ei in parlament inaintea votului. Magistratii trebuiau sa declare greva generala pe termen nelimitat. Parchetul trebuia sa anunte ca deschide dosare in REM pentru tradare. In schimb tot ce face cuplul Barna-Ciolos in afara de cateva miorlaituri pe Facebook este sa scufunde orice lideri potentiali. Am fost dezamagit sa vad ca in ziua in care parlamentul arunca Justitia in aer, Barna se dezice de Caramitru, poate singurul care era capabil sa atinga masele, zona aceea din afara bulei "elitiste" din USR. Caramitru era singurul lider cu un discurs si o atitudine potrivita acestor vremuri. Bravo Barna! Fa cumva sa scapi si de Stelian si Nasui si va mai voteaza naiba. Sau poate era problema cu Caramitru ca nu avea stapan, ca nu era sclavul fondurilor europene sau afacerilor cu statul?

Nu stiu cum naiba ati facut USR- PLUS-istilor dar ati ratat cu brio momentul si poate intelegeti ca este timpul sa va schimbati liderii. Cu Barna, cu Ciolos, cu cativa domni eleganti care nu prea au locuit prin Romania in ultimii ani si cu cateva domnisoare neo-marxiste sau progresiste nu veti face mare branza. Aveti nevoie in fruntea voastra de oameni liberi, oameni care au facut ceva in viata prin propriile puteri, fara burse sau graturi, fara ONG-uri cu teleomanda, fara sa invarta bani europeni, fara afaceristi cu statul. Treziti-va macar voi, majoritatea decenta care a intrat in politica din disperare!

Cred ca, singura optiune pentru aceasta situatie, fara lideri puternici capabili sa ne reprezinte sau incapabili sa dea un raspuns pe masura, este sa ne organizam singuri. Pregatiti-va pentru proteste in cursul saptamanii si mai ales pentru o greva generala. Daca nu pricepeti asta, faceti-va bagajele! Venezuela scrie pe noi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”