Ministrul Economiei, Virgil Popescu, dă asigurări că preţul energiei electrice nu va fi majorat de la 1 ianuarie 2020 şi acuză că „liderii PSD au început să fie răspândaci de fake news-uri”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, dă asigurări că preţul energiei electrice nu va fi majorat de la 1 ianuarie 2020 şi acuză că „liderii PSD au început să fie răspândaci de fake news-uri”

Ministrul Economiei Virgil Popescu dă asigurări că preţul energiei electrice nu va fi majorat de la 1 ianuarie 2020, comentând astfel o postare a preşedintelui CJ Mehedinţi Aladin Georgescu, care a distribuit o ştire din ianuarie 2015 referitoare la creşterea preţurilor la energie. Popescu afirmă că liderii PSD au început să fie răspândaci de fake news-uri.

”Liderii PSD au început să fie răspândaci de fake news-uri! În loc să îşi vadă de concediul de bugetar de lux, aşa cum îi şade bine unui social democrat, preşedintele PSD Mehedinţi (care face parte şi din conducerea colectivă a PSD-aia “reformată” cică) minte că se majorează preţul facturilor la energie electrică. Şi cum anunţa el asta? Cu o ştire din ianuarie 2015! Când, apropo, domnule Aladin la guvernare era tot PSD, nu PNL! În orice caz, stimaţi români aşa cum am anunţat şi eu, dar şi ANRE, preţul la energie electrică nu va fi majorat de la 1 ianuarie 2020!  P.S. Aladine nu te mai fă de ruşine!”, scrie ministrul pe Facebook.

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, social-democratul Aladin Georgescu, a distribuit miercuri pe Facebook, o stire din ianuarie 2015 care anunţa creşterea preţurilor la energie, precum şi faptul că acest lucru se va vedea în factura din luna februarie.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un asemenea animal ar trebui arestat!

2 „Valorile” României / Șpriț de 2 miliarde € la un restaurant de pe malul lacului Herăstrău!

3 Așa o fi?

4 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

5 Imbecilul ăsta este senator PSD! Dobitocul se laudă că l-a oprit pe Iohannis să-i oblige pe copii să se mastur…