Ministrul Sănătăţii promite un spital nou la Sibiu, investiţie despre care spune că a auzit din presă

Ministrul Sănătăţii promite un spital nou la Sibiu, investiţie despre care spune că a auzit din presă

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat vineri, la Sibiu, că se va construi un nou spital judeţean în oraş, dar că ea personal a auzit din presă despre această investiţie, deşi anterior fostul premier Mihai Tudose şi liderul PSD, Liviu Dragnea, anunţaseră sprijin pentru respectiva viitoare unitate spitalicească.

"Eu am auzit de spitalul din Sibiu din presă. Deci, la mine, la minister nu a ajuns nimic şi îi spuneam doamnei preşedinte (preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean - n.r.) că există nişte reguli", a spus ministrul Sorina Pintea, întrebată de presă ce şanse sunt să se construiască un nou spital judeţean la Sibiu.

Despre fostul premier Mihai Tudose, cel care a promis primul că va sprijini construirea noului spital sibian, ministrul Sănătăţii a spus: "A vorbit şi atât. Adică nu a fost niciun document oficial, dar eu am venit să transmit că există voinţă politică, pentru a se face un spital la Sibiu. Este necesar, văzând şi la faţa locului. Deci, promisiunile au fost făcute de un premier al Partidului Social Democrat şi de preşedinte. Promisiunile se ţin, de aceea am şi venit aici", a precizat Sorina Pintea.

Ministrul Pintea discută vineri cu reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, medicii şefi de secţii, prefectul, preşedintele Consiliului Judeţean, despre construcţia unui nou spital judeţean de urgenţă în municipiul Sibiu. Deja există un teren la marginea municipiului Sibiu, unde Consiliul Judeţean intenţionează să construiască noul spital. AGERPRES/(A - autor: Isabela Paulescu, editor: Nona Jalbă; editor online: Magdalena Tănăsescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...