Ministrul Transporturilor anunţă lansarea licitaţiei pentru proiectarea a 12 noduri rutiere noi

Ministrul Transporturilor anunţă lansarea licitaţiei pentru proiectarea a 12 noduri rutiere noi

Compania de drumuri a lansat o nouă licitaţie pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate a 12 noduri rutiere, a scris marţi, pe Facebook, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Potrivit sursei citate, ofertele pot fi depuse până pe 14 octombrie.

"Acestea se vor găsi pe autostrăzile A0, A2, A3, şi A7 - adică în toate marile regiuni ale ţării", a subliniat Cătălin Drulă.

 Ministrul Transporturilor a menţionat Nod Pantelimon, pe A0 Nord; Nod Ovidiu, pe A2 Feteşti - Cernavodă; Nod Dunărea, pe A2 Feteşti - Cernavodă; Nod Peştera, pe A2 Cernavodă - Constanţa; Nod Ghighiu, pe A3 Bucureşti - Ploieşti; Nod Ciurila, pe A3 Cluj-Turda. De asemenea, a făcut referire la Nod Românaşi, pe A3 Cluj-Zalău; Nod Luduş, pe A3 Tg.Mureş-Câmpia Turzii; Nod la Sănduleşti, pe A3 Cluj-Turda; Nod la Crasna, pe A3 Zalău-Oradea; Nod de descărcare pe A7, în zona localităţii Dumbrava, după conexiunea autostrăzilor A7 şi A3 şi Nod la Adjud Est, pe A7 Focşani-Bacău.

"Proiectele de mai sus vin în completarea celor 9 noduri rutiere care vor deservi autostrăzile A1, A2 şi A3, pentru care CNAIR a semnat în primăvară contractele de proiectare", a mai scris ministrul Transporturilor. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor