Mircea Badea intervine în scandalul „Pescobar”

Mircea Badea intervine în scandalul „Pescobar”

Realizatorul de televiziune Mircea Badea a comentat scandalul iscat după ce ANPC a închis mai multe restaurante ”Taverna racilor” deținute de omul de afaceri cunoscut cu porecla ”Pescobar”.

„Eu nu mănânc fructe de mare. E foarte simplu, sunt alergic la foarte mulți dintre carcalacii ăia și atunci nu mănânc fructe de mare. Nu am fost niciodată la restaurantele dânsului.

Nu m-aș fi dus nici dacă aș fi mâncat așa-zisele fructe de mare pentru că am aflat absolut întâmplător despre existența acestui domn de mare succes în România și am văzut și niște filmulețe pe TikTok, alea cu ligheanele, că așa e în România, fructele de mare se dau la lighean, multe”, a spus Mircea Badea.

„Am văzut și eu pe la străinezi că fructele de mare au un anumit regim, și de gătit, și de transport, trebuie să fie într-un anumit fel. Adică nu luăm niște paleți, nu că ar face dânsul asta, dar nu că am luat niște paleți de din alea în prag de expirare ca să fie ieftine… Nu că ar fi cazul dânsului… Dar în niciun caz nu e cu ligheanul. Ei, la dânsul, fiind român și cu TikTok, era cu ligheanul. Nu m-aș fi dus din cauza filmulețelor, mi se întoarce stomacul pe dos, dar oricum nu mă duc că sunt alergic”, a completat el.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat