Mireasă violată și jefuită în noaptea nunții. Sub ce pretext i-a invitat chiar ea pe agresori în casă

Mireasă violată și jefuită în noaptea nunții. Sub ce pretext i-a invitat chiar ea pe agresori în casă

Ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă zi din viața unei femei, s-a transformat într-un adevărat coșmar . O mireasă a fost violată și jefuită, chiar în noaptea nunții, după ce soțul ei a mers la culcare.

Mireasa violată în noaptea nunții suferă de depresie severă FOTO Shutterstock

Deși pare incredibil, chiar ea i-a invitat pe agresori în casă și le-a oferit de băut. Astfel, acum aceștia susțin că nu ar fi fost vorba despre un viol, ci despre „sex consimțit”.

Povestea nunții, încheiată cu un viol

Evenimentul a avut loc în luna februarie a anului trecut, la Viena. Nici soțul său nu s-a simțit bine în noaptea nunții. Bărbatul a mers devreme la culcare, pentru că resimțea efectele secundare ale unui vaccin.

Proaspăta sa soție, pictoriță de meserie, s-a retras în atelierul său. Euforică și dornică, în continuare, să sărbătorească, femeii i s-a părut o idee bună, în acel moment, să invite doi străini să îi țină companie. Este vorba despre doi adolescenți în vârstă de 17, respectiv 18 ani, relatează publicația krone.at .

I-a auzit pe cei doi tineri râzând jos și a decis, spontan, să-i invite în atelier, relatează procurorul de caz.

Femeia le-a servit tinerilor vizitatori câteva pahare de alcool. La schimb, aceștia i-au oferit un drog, sub formă de pastilă. Pilula a făcut-o însă pe tânără să fie total vulnerabilă și lipsită de apărare. A urmat un episod de pierdere a cunoștinței, până a doua zi de dimineață. Când s-a trezit, mireasa stătea întinsă, goală, pe canapea. După ce s-a dezmeticit, ea a constatat inclusiv că fusese jefuită.

Studioul a fost complet devastat”, a spus procurorul.

Un Rolex și alte lucruri lipseau, picturile au fost distruse. Prejudiciul material se ridică la aproape 10.000 de euro. Din acea noapte, femeia suferă de depresie severă.

Tinerii susțin că sunt nevinovați

Cei doi sunt acuzați, printre altele, de abuz sexual asupra unei persoane lipsite de apărare. Oamenii legii ar fi găsit inclusiv urme de spermă în încăpere. Totuși, suspecții susțin că actul sexual nu doar că a fost de comun acord, ci inițiat de femeie.

M-a întrebat dacă vreau sex. Am fost de acord”, a declarat unul dintre suspecți.

La fel le-a spus anchetatorilor și prietenul său. Ambii pledează „nevinovat”.

Totuși, tinerii s-ar fi contrazis singuri de mai multe ori, pe parcursul procesului, care momentan, a fost amânat. Judecătoarea Hannelore Bahr urmează acum să stabilească un nou termen de judecată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?