Misiune de salvare a unui cățel ascuns sub chiuveta de la baie: s-a prăbușit două etaje printre țevi și a rămas blocat VIDEO

Misiune de salvare a unui cățel ascuns sub chiuveta de la baie: s-a prăbușit două etaje printre țevi și a rămas blocat VIDEO

Misiune contra-cronometru a pompierilor pentru salvarea unui cățel ascuns în gura de vizitare de sub chiuveta de la baia unui apartament. Patrupedul rămăsese blocat, iar pompierii au fost nevoiţi să spargă zidul pentru a scoate animalul.

Pompierii au spart un zid pentru a scoate cățelul FOTO: ISU Hunedoara

Un bărbat a sunat la 112 să anunțe că i-a dispărut căţelul. Pompierii l-au găsit în gura de vizitare de sub chiuveta din baia familiei, însă au fost nevoiţi să spargă zidul pentru a-l salva.

„Colegii noştri din cadrul Detaşamentului Petroşani s-au deplasat de urgenţă către apartamentul situat la etajul patru, într-un bloc din Vulcan, de unde patrupedul se făcuse nevăzut. L-au căutat pe Johnny peste tot, până au observat gura de vizitare de sub chiuveta din baie deschisă şi imediat au realizat că aceea trebuie să fi fost capcana în care căzuse căţelul”, a transmis ISU Hunedoara.

Câinele căzuse printre ţevi, până la etajul al doilea al blocului. Preț de câteva minute, familia și pompierii au făcut liniște și au așteptat să audă un semn.

„Și bineînțeles, scenariul s-a adeverit. Un scheunat stins se auzea de la etajele inferioare. Cățelul căzuse printre țevi până la etajul 2. Aşa că, prin bunăvoinţa vecinului, care le-a permis accesul în locuinţa sa, pompierii au reuşit să identifice locul în care Johnny se blocase şi să înceapă operaţiunea de salvare, care a durat aproape două ore şi s-a încheiat cu succes. Johnny a ajuns în braţele stăpânului, teafăr, bucuros şi sperăm noi, mai puţin curios de acum înainte”, a mai precizta ISU Hunedoara.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

3 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

4 Litoralul în comunism / „Mamaia pentru bătrânei, Venus pentru discoteci, iar la Neptun și-ar fi adus Ceaușescu nisip din Sahara”

5 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă