MITUIREA complicilor continuă! Dragnea a angajat-o și pe fosta la Guvern!

MITUIREA complicilor continuă! Dragnea a angajat-o și pe fosta la Guvern!

Mituirea complicilor continuă! Dragnea a angajat-o și pe fosta la Guvern! Pe 5 octombrie 2017 Cătălina Ștefănescu a revenit pe o poziție publică la Guvern. Mai precis, la Secretariatul General al Guvernului, unde prestează drept consilier, dezvăluie  Prisacariu.ro .

Declarația de avere:

Gurile rele spun că, în 2008, când Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Cătălina, preşedintele PSD a luat-o razna. Pur şi simplu nu se mai putea dezlipi de farmecul ei. Mintea ei ageră, cultura aleasă, discursul elevat şi modul cum îşi folosea gura, cu un talent nemaiîntâlnit de Dragnea pe tărâmurile teleormănene, l-au făcut pe acest om sensibil şi rafinat să devină aproape dependent de comorile umane emanate prin toţi porii de această fiinţă numită, aproape profetic, Cătălina.

Ce a urmat este standard. Este circuitul legic al circulaţiei valorilor pesediste. Doamna capră, care tocmai terminase facultatea şi devenise optimă pentru funcţia de director la AJOFM Vâlcea în scurta coabitare PDL-PSD a fost pusă director, bineînţeles. Iar după ce Partidul a luat puterea peste ţară, deplin, în 2012, doamna capră Cristiana Barbu a fost recompensată, pentru aducerea pe lume a ieduţei cu calităţi atât de plăcute domnului ţărănuş Dragnea, cu funcţia de secretar de stat, asimilată funcţiei de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă-ANOFM.

Despre ieduţă ştie toată lumea acum ce soartă dulce şi pe măsura calităţilor a avut. Maşină, apartament în Bucureşti, deputată. Fix ca-n reclama cu Belgravistanul. Nimic neobişnuit. Viaţa e frumoasă pentru cine are astfel de calităţi care sunt pe placul lui Liviu Dragnea. Pentru că are cu ce.




Cristiana Barbu



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro