Mureş: Spitalul Clinic Judeţean a început să preia pacienţi COVID-19 de la Braşov

Mureş: Spitalul Clinic Judeţean a început să preia pacienţi COVID-19 de la Braşov

Managerul Spitalului Clinic Judeţean Mureş, dr. Ovidiu Gîrbovan, a anunţat, duminică seara, că instituţia spitalicească a început să preia pacienţi confirmaţi pozitiv cu COVID-19 de la Braşov, pe fondul creşterii numărului de cazuri.

Potrivit doctorului Gîrbovan, la solicitarea Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, Spitalul Clinic Judeţean Mureş a preluat, duminică după-amiază, patru pacienţi COVID, urmând ca în cursul serii să mai interneze încă cinci pacienţi.

"Am fost solicitaţi de către DSP Braşov, prin DSP Mureş, să preluăm pacienţi de la Braşov, având în vedere contextul epidemiologic şi creşterea alarmantă a numărului pacienţilor pozitivi din judeţul Braşov. Noi, ca spital, suntem pregătiţi încă din luna februarie, am tratat până acum peste 710 bolnavi COVID la Spitalul Clinic Judeţean Mureş. În acest moment, mai sunt internaţi 41 de bolnavi COVID pozitivi. Structura noastră şi toate circuitele care au fost pregătite corespund la ora actuală pentru a trata atât bolnavii COVID pozitiv, cât şi bolnavii non-COVID", a declarat managerul Spitalului Clinic Judeţean Mureş, dr. Ovidiu Gârbovan. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Atât de grav?

4 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluire de mare amploare în presa germană despre operațiunea secretă de 11,5 milioane de euro a …