Neamţ: Cinci bărbaţi din Roznov, implicaţi într-o altercaţie colectivă pe o stradă din oraş

Cinci bărbaţi din Roznov sunt cercetaţi penal de poliţişti după ce s-au luat la bătaie pe o stradă din oraş, fiind nevoie de intervenţia luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale pentru a calma spiritele, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

"Investigaţiile au relevat faptul că, pe fondul unui conflict survenit în urma unor neînţelegeri, 5 persoane cu vârste cuprinse între 26 şi 66 de ani, din localitatea Roznov, s-ar fi agresat fizic reciproc. În urma conflictului, o persoană în vârsta de 66 de ani a suferit leziuni, fapt pentru care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, prin activitatea infracţională desfăşurată, cei implicaţi au tulburat ordinea şi liniştea publică", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Poliţiştii continuă cercetările şi au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urmă cu o săptămână, tot în oraşul Roznov a avut loc un alt eveniment care a şocat opinia publică, după ce un tânăr de 18 ani s-a dezbrăcat şi apoi a agresat pe stradă, fizic şi sexual, un minor de 16 ani. Întreaga scenă a fost filmată de prietenii victimei şi agresorului şi a fost postată pe Facebook.

Autorul agresiunii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. AGERPRES / (AS - autor: Gabriel Apetrii, editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat
)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 No comment: Ce scrie Rizea despre „Dănuța Budeanu” și „site-ul cuplului Firea / Pandele”

2 Groparii României. Oamenii din umbră / Unde credeți că greșește omul ăsta?

3 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

4 Cine este Dorinel Umbrărescu, cel mai puternic constructor român. A câștigat într-o lună contracte de 2 miliar…

5 VIDEO Ceaușeasca și Bobu, varianta 2020. Oameni buni, acesta este PSD!