Neamţ: Şoferi din patru judeţe implicaţi în accidentul de pe DN 2; o singură persoană a fost rănită

Neamţ: Şoferi din patru judeţe implicaţi în accidentul de pe DN 2; o singură persoană a fost rănită

Şoferi din patru judeţe au fost implicaţi în accidentul produs, luni, la ieşirea din municipiul Roman, eveniment în urma căruia traficul rutier a fost blocat pe DN 2, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, accidentul s-a produs între un autoturism şi un autocamion, conduse de doi bărbaţi, de 35 de ani, din judeţul Prahova, respectiv 70 de ani, din Făurei (judeţul Neamţ - n.r.), care circulau din sensuri opuse. Din impact, autoturismul în cauză a ricoşat într-un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din judeţul Iaşi, care se deplasa pe sensul opus de mers şi într-un alt autoturism care se deplasa pe acelaşi sens, condus de o femeie de 35 de ani, din Caraş-Severin", se precizează într-un comunicat al IPJ Neamţ.

Conform sursei citate, în urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui bărbat de 37 de ani, din judeţul Prahova, pasager într-unul dintre autoturisme.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Circulaţia pe DN 2 a fost blocată, luni, la ieşirea din municipiul Roman către Fălticeni, în urma coliziunii între trei autoturisme şi un autotren .

"Pe DN 2 (...), la ieşire din municipiul Roman, judeţul Neamţ, s-a produs o coliziune între trei autoturisme şi un autotren, eveniment soldat cu rănirea unei persoane, ce este evaluată medical la faţa locului", a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române. AGERPRES / (AS - autor: George Onea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”