Nicuşor Dan estimează că pasajul de la Doamna Ghica ar putea fi dat în folosinţă la sfârşitul anului 2022

Nicuşor Dan estimează că pasajul de la Doamna Ghica ar putea fi dat în folosinţă la sfârşitul anului 2022

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, estimează că la sfârşitul anului 2022 va fi dat în folosinţă pasajul de la Doamna Ghica.

"Probabil că la sfârşitul anului 2022 (se va da în folosinţă Pasajul Doamna Ghica - n.r.), aşa, vorbind foarte grosier", a precizat el, pentru B1 Tv.

Pe de altă parte, Nicuşor Dan a dezaprobat faptul că administraţia anterioară a lansat lucrările, în condiţiile în care avea conturile blocate.

"Să ştii că ai conturile blocate şi să te aventurezi să faci un pod în mijlocul oraşului, să te lansezi într-o aventură în care ştiai că o să blochezi... pentru că asta, de fapt, am păţit noi. S-a început o investiţie, în plină campanie electorală, ştiindu-se că nu sunt bani să o continui. Şi asta am moştenit. Picioarele (podului - n.r.) sunt. Am reuşit acum să avem tot ce înseamnă circulaţie la baza podului, pentru care multă lume a suferit, toate lunile astea. Este procedură de achiziţie pentru planşeu - cel care se pune peste picioare - şi el nu se poate monta decât în primăvară. După ce se va monta acest planşeu, o să fie făcute toate celelalte lucruri şi la sfârşitul anului 2022 o să putem să lucrăm. Avem un parteneriat cu Primăria Sectorului 2, care e interesată şi care a pus şi ea ceva bani pentru pod", a menţionat edilul general.

Pe 31 august, Nicuşor Dan anunţa că în luna septembrie se va deschide circulaţia în jurul podului de la Doamna Ghica iar montarea tablierului va începe în primăvara anului viitor.

"Circulaţia în jurul podului de la Doamna Ghica, două benzi pe sens, va fi finalizată în cursul lunii septembrie. Pentru podul întreg, tablierul este în curs de achiziţie şi va începe montarea lui în primăvara anului viitor", arăta el, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PMB. AGERPRES/(A - autor: Irinela Vişan, editor: Antonia Niţă, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

3 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

4 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…

5 Așa o fi?