Noaptea de coşmar a bărbatului care s-a culcat cu trei femei deodată. Cum a ajuns acasă de la prostituate

Noaptea de coşmar a bărbatului care s-a culcat cu trei femei deodată. Cum a ajuns acasă de la prostituate

 Un bărbat de 58 de ani a trecut prin momente cumplite în timpul unei nopţi petrecute în compania unor prostituate.

O femeie din Călan şi doi apropiaţi ai săi au fost condamnaţi la pedepse de până la doi ani de închisoare, cu suspendare, într-un dosar de tâlhărie calificată. Victima le-a fost un bărbat de 58 de ani, din Hunedoara, a cărei aventură de-o noapte s-a transformat într-un adevărat coşmar.

La începutul lunii august, potrivit anchetatorilor, hunedoreanul a cunoscut două prostituate din Călan, cu care a întreţinut relaţii sexuale contra cost. Cu una dintre ele a schimbat numărul de telefon, astfel încât să o poată contacta „la nevoie”. Cei doi au convenit să se întâlnească în Hunedoara, în 12 august, însă femeia s-a prezentat la locuinţa clientului său însoţită de alte două tinere.

„Cum tatăl persoanei vătămate nu le-a permis acestora să rămână în apartament, cele trei au luat hotărârea să se deplaseze împreună cu persoana vătămată în oraşul Călan la locuinţa uneia dintre femei. În cursul serii, aceştia au ajuns în oraşul Călan şi au mers la blocul nr. 2, unde locuiesc atât cele două martore cât şi inculpata Georgeta Moldovan. Aici, toţi patru au urcat într-o cameră situată la etajul 4 al blocului şi timp de câteva ore au consumat băuturi alcoolice. În această perioadă în cameră au intrat şi inculpaţii Barbu Romeo (soţul uneia dintre femei) şi Istefan Marius, fiul altei femei. Cei doi inculpaţi au observat faptul că persoana vătămată purta la gât un lănţişor de aur, iar în momentul în care au părăsit camera au luat hotărârea să-l sustragă în momentul în care aceasta o să adoarmă. După miezul nopţii, persoana vătămată a întrebat unde poate să doarmă şi a fost condus într-o cameră situată pe acelaşi palier. Acolo, s-au culcat toţi patru, bărbatul împreună cu două femei într-un pat, iar a treia pe o plapumă aşezată pe podea”, se arată în dosar.

După ora 2 noaptea, peste cei patru au tăbărât Barbu Romeo şi Marius Istefan, l-au agresat pe hunedorean şi i-au luat lanţul de aur. Bărbatul tâlhărit a fugit în cele din urmă din încăpere, pe jumătate dezbrăcat, uitându-şi aici şi telefonul. Acesta a fost însuşit de Georgeta Moldovan. A doua zi, poliţiştii au recuperat bunurile hunedoreanului, iar cei cei doi bărbaţi şi Georgeta Moldovan au fost puşi sub învinuire, pentru tâlhărie calificată, scrie  Adevărul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /