Noua Zeleendă: Jocheu japonez mort după o căzătură la o cursă

Noua Zeleendă: Jocheu japonez mort după o căzătură la o cursă

El avea 28 de ani a murit marţi seara. El se afla în comă e la accidentul care i-a provocat rănile grave, care a avut loc în timpul unei curse de cai pe 3 august la Cambridge.

Mama lui Kayano şi sora lui Chiaki, precum şi colega sa Yuto Kumagai l-au putut vizita, a indicat operatorul de curse de cai din Noua Zeelandă NZTR, al cărui CEO Bruce Sharrock a deplâns "pierderea unui tânăr atât de talentat, prietenos şi apreciat".

NZTR va ajuta familia lui Yanagida, care "aranjează să-şi aducă fiul şi fratele acasă”.


Potrivit lui Sharrock, jocheul şi-a petrecut recent o lună cu familia în Japonia, pe care nu a putut să o viziteze înainte din cauza restricţiilor de călătorie legate de Covid-19. "Sperăm că (cei dragi săi) se vor mângâia din amintirile create în timpul acestui sejur”, a spue e.

Supranumit „Tigru” în lumea curselor, Taiki Yanagida, născut şi crescut în Japonia, a început să călărească abia la vârsta de 18 ani, mai întâi în Australia şi apoi în Noua Zeelandă.

Potrivit presei locale, a câştigat 162 de curse în Noua Zeelandă, dar şi-a sacrificat ambiţia de a câştiga 50 de curse în acest sezon pentru a-şi vizita familia în iunie, în Japonia.

Yanagida s-a antrenat cu Lance O'Sullivan, unul dintre cei mai mari campioni de echitaţie din Noua Zeelandă. „Era un tânăr bun, foarte dedicat carierei sale”, a decla O'Sullivan pentru ziarul New Zealand Herald, referindu-se la „o zi foarte tristă pentru toţi cei care l-au cunoscut şi pentru industria curselor”. .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat