Numărul cazurilor de infectare a ajuns în Coreea de Sud la 433/Samsung închide temporar o fabrică la Gumi

Numărul cazurilor de infectare a ajuns în Coreea de Sud la 433/Samsung închide temporar o fabrică la Gumi

Autorităţile din Coreea de Sud au informat sâmbătă că numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus din această ţară a ajuns la 433, transmite Reuters, preluată de Agerpres.

Centrul naţional de Control şi Prevenire a Bolilor (KCDC) a raportat 142 de cazuri noi în cadrul unei informări de dimineaţă şi alte 87 după-amiaza, după ce vineri anunţase 204 de cazuri.

Dintre noile cazuri, majoritatea sunt legate de o femeie de 61 de ani care a participat la slujbele unei secte creştine din metropola Daegu.

Samsung Electronics, cel mai important producător de smartphone-uri din lume, a declarat sâmbătă că un caz de infectare cu noul coronavirus a fost confirmat la fabrica sa de telefoane mobile din oraşul sud-estic Gumi, ceea ce a cauzat închiderea acesteia.

Reprezentanţii Samsung Electronics au declarat că fabrica va fi închisă până în dimineaţa zilei de 24 februarie.

INTERACTIV - Răspândirea cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus:
---

Vineri, numărul deceselor provocate de noul coronavirus în China continentală a crescut la 2.345, iar cel al cazurilor de infectare a depăşit 76.000.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”