O autoare irlandeză aşteaptă de trei luni un laptop ajuns în România după ce l-a uitat într-un avion

O autoare irlandeză aşteaptă de trei luni un laptop ajuns în România după ce l-a uitat într-un avion

O scriitoare irlandeză aşteaptă de trei luni returnarea unui laptop uitat într-un avion, existând informaţii că aparatul ar fi ajuns în România, compania aeriană low-cost explicând public joi că nu are cunoştinţă despre acest caz şi nu este responsabilă de bagajele de mână.

O autoare irlandeză aşteaptă de trei luni un laptop ajuns în România după ce l-a uitat într-un avion

Scriitoarea irlandeză Susan E. Connolly a pierdut un laptop într-un avion cu care a călătorit de la Dublin la Londra pe 25 aprilie. Cât a stat pe culoarul avionului, aparatul a fost pus temporar într-un spaţiu de bagaje situat deasupra scaunelor. Când a ajuns pe scaun, ea a uitat de laptop, de care şi-a amintit după coborârea din avion.

Scriitoarea de 31 de ani a reclamat dispariţia laptopului pe Aeroportul Stansted din Londra, dar a aflat că aparatul ar fi ajuns în România, întrucât avionul a zburat la Bucureşti după cursa efectuată între Irlanda şi Marea Britanie: "Mi-am schimbat parolele şi m-am interesat din nou de laptop a doua zi. Apoi am primit un email din România prin care eram anunţată că au laptopul, dat fiind că avionul cu care eu am mers de la Dublin la Londra zburase apoi în România".

Deşi au trecut trei luni, Susan Connely nu şi-a primit încă laptopul. Aeroportul din Otopeni i-a transmis că Ryanair nu ar permite returnarea aparatului.

Ryanair a transmis joi că nu are nicio responsabilitate pentru bagajele de mână pierdute. "Ryanair nu asumă nicio responsabilitate pentru bagajele de mână ale clienţilor, întrucât este responsabilitatea fiecăruia să se asigure că au asupra lor obiectele personale în momentul coborârii din avion sau ieşirii din aeroport. Biroul pentru obiecte pierdute al aeroportului respectiv poate oferi asistenţă pentru găsirea obiectelor pierdute", a transmis compania, potrivit site-ului Breakingnews.ie.

"Singura opţiune pe care o am este fie să merg singură, fie să îmi fac un prieten la Bucureşti căruia îi pot oferi procură pentru a-mi ridica laptopul, ceea ce mi se pare ridicol", a reacţionat Susan E. Connolly.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lunetista fotomodel, brazilianca Thalito, ucisă într-un atac al rușilor în Harkov

2 VIDEO Cum sunt vânați și uciși ofițerii ruși. Putin pierde cel de-al 58-lea ofițer

3 „Iadul pe pământ” / Mărturisirile unor soldaţi ucraineni de pe frontul din Est

4 VIDEO Avionul „glorios” cu care Putin spera să câștige în Ucraina, un dezastru. Su-34 cade din cer

5 Ucrainenii suferă o pierdere importantă! Rușii l-au ucis pe Ivan „Brest” Marciuk