O lebădă neagră din Germania și-a găsit un nou partener de viață în urma unui anunț ''matrimonial''

O lebădă neagră din Germania și-a găsit un nou partener de viață în urma unui anunț ''matrimonial''

O lebădă neagră care trăiește într-un parc impunător din sudul Germaniei, rămasă singură în urma morții premature a partenerului său de viață, și-a găsit o pereche după ce un crescător de păsări din zonă a răspuns unui anunț ''matrimonial'' publicat de administrația palatelor bavareze, informează DPA.

Pasărea femelă care trăiește în apropierea castelului Rosenau din orașul istoric Coburg și-a pierdut fostul partener după ce acesta a fost omorât de o vulpe. Singurătatea ei i-a determinat pe angajații Administrației Bavareze a Castelelor, Grădinilor și Lacurilor să dea un anunț pentru găsirea unui pretendent potrivit.

Inițiativa a dat roade după ce un crescător din orașul Ingolstadt a răspuns apelului și astfel a fost găsit un înlocuitor, după cum a anunțat Christoph Schaeftlein din cadrul administrației castelului.

Însă calea către adevărata dragoste nu este una ușoară nici pentru lebede — pasărea nou sosită lângă Rosenau nu are încă un an, iar oficialii nu pot ști cu certitudine dacă este mascul sau femelă, după cum arată sursa citată.

Se pare, însă, că sexul nu contează. Potrivit lui Schaeftlein, totul ''merge bine'' între cele două lebede rare care și-au petrecut primele zile împreună ''înotând fericite pe lac''.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…