O nouă MANIPULARE ORDINARĂ la Antena 3! Extrasul „EXCLUSIV” din MCV, prezentat de „lordul bășinilor” Gâdea duminică, a fost publicat anul trecut, pe blog, de A.Năstase! Mai mult, chiar au discutat atunci, pe post, subiectul! DOVEZI!

O nouă MANIPULARE ORDINARĂ la Antena 3! Extrasul „EXCLUSIV” din MCV, prezentat de „lordul bășinilor” Gâdea duminică, a fost publicat anul trecut, pe blog, de A.Năstase! Mai mult, chiar au discutat atunci, pe post, subiectul! DOVEZI!

O nouă manipulare ordinară la Antena 3! Extrasul „exclusiv” din MCV, prezentat de Gâdea duminică, a fost publicat anul trecut, pe blog, de A.Năstase! Mai mult, chiar au discutat atunci, pe post, subiectul! „Marea listă neagră”, noul subiect de manipulare preluat de penali, în frunte cu Dragnea, este, de fapt, o nouă bășină marca Propaganda PSD. Lansată de „Lordul bășinilor de presă”, Mihai Gâdea, taman condamnat în procesul cu șefa DNA. 

De la Antena3, stafeta a fost preluata de liderul PSD, Liviu Dragnea, pasata imediat premierului Viorica Dancila si apoi ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care si-au transmis public mai multe mesaje pe aceasta tema, desi toti trei fac parte din aceeasi alianta aflata la guvernare.

Este vorba despre  Infograma nr. 8355 / 10.10.2012 semnata de Mihnea Motoc si trimisa de Reprezentanta permanenta a Romaniei la UE ministrului Justitiei de atunci, Mona Pivniceru, in prezent membru al Curtii Constitutionale, scrie  Ziare.com .

Document Adrian Năstase - MCV :

Astfel, Comisia Europeana solicita atunci Guvernului Romaniei intocmirea si transmiterea unui raport privind dezvoltarile inregistrate in cadrul celor patru benchmarks-uri dupa publicarea raportului de evaluare din iulie 2012, precum si un raport de progrese, inclusiv "sa raspunda unui numar de 21 intrebari punctuale, prezentate in anexa la scrisoare".

Ramane de vazut cum explica Adrian Nastase faptul ca a intrat in posesia acestui document care nu era destinat publicitatii si de deslusit care au fost ratiunile pentru care PSD a declansat acest nou conflict cu Comisia Europeana.

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Foarte interesante amănunte...

3 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

4 VIDEO Cum arată acum prima și singura autostradă construită de chinezi în România

5 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”