O nouă MANIPULARE ORDINARĂ la Antena 3! Extrasul „EXCLUSIV” din MCV, prezentat de „lordul bășinilor” Gâdea duminică, a fost publicat anul trecut, pe blog, de A.Năstase! Mai mult, chiar au discutat atunci, pe post, subiectul! DOVEZI!

O nouă MANIPULARE ORDINARĂ la Antena 3! Extrasul „EXCLUSIV” din MCV, prezentat de „lordul bășinilor” Gâdea duminică, a fost publicat anul trecut, pe blog, de A.Năstase! Mai mult, chiar au discutat atunci, pe post, subiectul! DOVEZI!

O nouă manipulare ordinară la Antena 3! Extrasul „exclusiv” din MCV, prezentat de Gâdea duminică, a fost publicat anul trecut, pe blog, de A.Năstase! Mai mult, chiar au discutat atunci, pe post, subiectul! „Marea listă neagră”, noul subiect de manipulare preluat de penali, în frunte cu Dragnea, este, de fapt, o nouă bășină marca Propaganda PSD. Lansată de „Lordul bășinilor de presă”, Mihai Gâdea, taman condamnat în procesul cu șefa DNA. 

De la Antena3, stafeta a fost preluata de liderul PSD, Liviu Dragnea, pasata imediat premierului Viorica Dancila si apoi ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care si-au transmis public mai multe mesaje pe aceasta tema, desi toti trei fac parte din aceeasi alianta aflata la guvernare.

Este vorba despre  Infograma nr. 8355 / 10.10.2012 semnata de Mihnea Motoc si trimisa de Reprezentanta permanenta a Romaniei la UE ministrului Justitiei de atunci, Mona Pivniceru, in prezent membru al Curtii Constitutionale, scrie  Ziare.com .

Document Adrian Năstase - MCV :

Astfel, Comisia Europeana solicita atunci Guvernului Romaniei intocmirea si transmiterea unui raport privind dezvoltarile inregistrate in cadrul celor patru benchmarks-uri dupa publicarea raportului de evaluare din iulie 2012, precum si un raport de progrese, inclusiv "sa raspunda unui numar de 21 intrebari punctuale, prezentate in anexa la scrisoare".

Ramane de vazut cum explica Adrian Nastase faptul ca a intrat in posesia acestui document care nu era destinat publicitatii si de deslusit care au fost ratiunile pentru care PSD a declansat acest nou conflict cu Comisia Europeana.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / „Motanul” Valeriu Nicolae o face „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiun…

2 VIDEO Este posibil așa ceva în Qatar?

3 Foarte interesante amănunte!

4 Andreea Tonciu și-a luat mașină de 200.000 de euro: „Sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult”

5 Grangurul PSD Niculae Bădălău, reținut de DNA, după ce a fost săltat și dus la audieri, duminică seară, într-un dosar de corupție