O nouă versiune ''mai pertinentă'' a filmului ''Naşul III'' va fi lansată în decembrie

O nouă versiune ''mai pertinentă'' a filmului ''Naşul III'' va fi lansată în decembrie

O nouă versiune a filmului "The Godfather: Part III" ("Naşul III"), ultimul opus din celebra trilogie cu mafioţi regizată de Francis Ford Coppola, va fi lansată în cinematografe în luna decembrie, au anunţat joi reprezentanţii studioului Paramount, citaţi de AFP.

Acel lungmetraj, o continuare din 1990 a primelor două pelicule din această trilogie, considerate filme clasice ale cinematografiei hollywoodiene, nu a fost bine primit de criticii de specialitate în momentul lansării sale şi a fost parţial dezavuat apoi de Coppola însuşi. Lungmetrajul va beneficia de un nou montaj, considerat mai respectuos "faţă de viziunea originală" a regizorului şi a scenaristului - Mario Puzo.

"Pentru această versiune, am creat un nou început şi un nou sfârşit, am rearanjat anumite scene, anumite planuri şi repere muzicale", a dezvăluit Francis Ford Coppola într-un comunicat transmis AFP.

"Aceste schimbări, în plus faţă de imaginea şi sunetul restaurate, oferă o încheiere mai pertinentă pentru 'Naşul' şi 'Naşul II'", a adăugat cineastul american. "Acestea erau intenţiile mele originale" pentru filmul "Naşul III", a mai spus Francis Ford Coppola.

Noua versiune a filmului, adeseori considerat "răţuşca cea urâtă" din celebra trilogie, va fi lansată în cinematografe în decembrie, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la premiera sa originală, înainte de a deveni apoi disponibilă şi pe platformele de streaming.

Acest ultim opus din trilogia "Naşul" prezintă acţiunile personajului Michael Corleone, interpretat de actorul Al Pacino, ajuns între timp în jurul vârstei de 60 de ani, care încearcă să îşi scoată familia de sub influenţa mafiei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie