O poveste indiană

O poveste indiană

Un bărbat din India a folosit o cobră și o viperă pentru a-și omorî soția în somn și a pune mâna pe averea acesteia. El a primit o dublă sentință de închisoare pe viață.

Sooraj Kumar a eliberat o viperă care a mușcat-o pe soția sa, Uthra. Aceasta a stat în spital aproape două luni, potrivit procurorilor.

După ce a ieșit din spital, soția și-a petrecut perioada de recuperare la părinții ei.

Kumar, însă, nu a renunțat la ideea de a scăpa de ea, așa că a adus o cobră și a aruncat-o peste Uthra, care dormea. Mușcătura cobrei a omorât-o pe tânără.

Sooraj a fost ulterior arestat.

Oficial, este primul caz din India când o persoană a fost acuzată de crimă pentru că a folosit un șarpe pe post de armă.

Sooraj a fost condamnat pentru că și-a omorât soția cu o cobră, după ce prima încercare, cu o viperă, a dat greș.

A pledat nevinovat, dar poliția a spus că desfășurătorul telefonului arată că a avut contact repetat cu persoane care vând șerpi. De asemenea, a urmărit pe internet videoclipuri cu șerpi.

Bărbatul a stat în cameră cu Uthra după ce a mușcat-o cobra, urmărindu-i sfârșitul, apoi și-a văzut de rutina obișnuită a doua zi, până când mama victimei și-a descoperit fiica moartă și a alertat poliția.

Uthra făcea parte dintr-o familie influentă, dar soțul ei, un funcționar la bancă, nu era foarte bogat. Părinții tinerei au spus că au devenit suspicioși după ce Sooraj a încercat să pună mâna pe proprietățile ei, la puțin timp după moartea acesteia, potrivit publicației Daily Mail .


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...