Obiectele de lux care nu lipsesc din camera de azil a lui Irinel Columbeanu. „I-am purtat la Paris, eram cu Monica” FOTO

Obiectele de lux care nu lipsesc din camera de azil a lui Irinel Columbeanu. „I-am purtat la Paris, eram cu Monica” FOTO

De la stilul de viață opulent, Irinel Columbeanu, odinioară cunoscut ca un milionar extravagant din Izvorani, a ajuns să își petreacă sărbătorile într-o modestă cameră de azil. Totuși, nu a uitat să ia cu el anumite obiecte deosebite, încărcate de amintiri.

Irinel Columbeanu, interviu în camera sa de azil FOTO Colaj/ România TV

Locul este același în care și-au petrecut ultimele zile și alte personalități din țara noastră, precum faimoasa creatoare de modă, Zina Dumitrescu, dar și tatăl său.

Irinel Columbeanu își duce traiul într-o cameră confortabilă, în căminul din Ghermănești, dar modestă. Fostul milionar și-a păstrat însă aerul boem . A adus cu el haine, încălțăminte și accesorii de marcă, pe care le apreciază în mod deosebit.

Irinel Columbeanu, fan al mărcii Louis Vuitton

O figură excentrică, o personalitate ce atrăgea atenția pe prima pagină a ziarelor, Irinel Columbeanu pare să fi păstrat dragostea pentru elementele de brand. Aprecierea sa pentru Louis Vuitton este evidentă în camera sa, unde se găsesc o valiză, o servieta și chiar și o pereche de adidași, toate purtând celebra siglă: LV.

Haine și încălțăminte de lux FOTO Colaj/ România TV

Haine și încălțăminte de lux FOTO Colaj/ România TV

Echipa Romania TV a avut acces, în premieră, în camera lui Irinel Columbeanu, scoțând la lumină astfel de detalii. Într-un interviu acordat postului de televiziune, Irinel Columbeanu a dezvăluit că se simte extrem de confortabil în noua sa locuință și a povestit cu entuziasm despre obiectele sale de marcă, încărcate de amintiri, inclusiv despre adidașii indrăzneți pe care i-a purtat la Paris.

„Acești adidași îndrăzneți i-am purtat pentru prima dată la Paris. Eram cu Monica și când am ieșit din hotel – ne cazasem la Plaza Athénée – o doamnă a venit la mine să mă felicite pentru adidașii mei atât de îndrăzneți. Hainele de marcă din dulap încă le port, mai ales când mă apără de frig”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Nu mai vrea femei tinere ca-n trecut

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, își va petrece Sărbătorile la căminul pentru vârstnici din Ghermănești anul acesta. După o perioadă marcată de relații cu tinere , acum își dorește (...)

Citește continuarea pe site-ul Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat