Oficial ALDE: Nu se va da mâine OUG pe amnistie și grațiere

Oficial ALDE: Nu se va da mâine OUG pe amnistie și grațiere

Vicepreședintele ALDE Varujan Vosganian a declarat luni la Parlament că ”nu se va da OUG pe amnistie și grațiere mâine”. Vosganian a făcut declarația la finalul întâlnirii cu conducerea partidului.

"Suntem la curent, suntem informați cu ultimele zvonuri din media, dar ceea ce pot să vă spun este faptul că nu va fi dată o Ordonanță de Urgență privind amnistia și grațierea”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian.

"În discuțiile de azi din Biroul Permanent am fost întrebați și vă răspund și dvs ce le-am spus colegilor În ședința de mâine nu este programată o ordonanță de urgență privind aministia și grațierea și în nicio ședință de Guvern din această săptămână nu este programată. (...) Pentru un astfel de act normativ trebuie să vedem exact ce cuprinde, despre oportunitatea politică noi nu am avut o discuție cu PSD și în orice caz noi nu am fost printre promotorii unei astfel de inițiative", a subliniat Varujan Vosganian la finalul ședinței conuderii ALDE.

Reamintim că astăzi au avut loc discuții multiple între Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea, Tudorel Toader și Viorica Dăncilă pe tema unei OUG de amnistie și grațiere, potrivit surselor Comisarul.ro.

OUG este cerută insistent de Liviu Dragnea. Până la acest moment, cel care s-ar opune este Tăriceanu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa