Olt: Aproximativ 500 de persoane au protestat la Slatina; proteste și la Caracal și Cilieni

Olt: Aproximativ 500 de persoane au protestat la Slatina; proteste și la Caracal și Cilieni

Aproximativ 500 de persoane au protestat sâmbătă seara la Slatina, pe platoul din fața Prefecturii Olt și în marș pe străzile din centrul municipiului, scandând mesaje antiguvernamentale.

*LIVE UPDATE Protest în București: Peste 90.000 de persoane în Piața Victoriei (FOTO/VIDEO)

Protestarii, mai numeroși față de serile precedente, și-au manifestat bucuria la anunțul privind decizia de retragere a OUG de modificare a Codurilor penale, dar ulterior majoritatea au spus că vor reveni în stradă și duminică seara pentru a cere demisia guvernului.

Proteste au fost și în municipiul Caracal, unde circa 80-100 de persoane au manifestat timp de aproape două ore, pentru a treia seară consecutiv.

Au continuat protestele, a doua seară consecutiv, și în comuna Cilieni, unde au manifestat câteva zeci de persoane.

La protestul din municipiul Slatina s-au aflat sâmbătă seara și câțiva liberali, printre care și prim-vicepreședintele PNL, Ioan Moisescu, care a afirmat că a fost la proteste, la București în serile precedente și sâmbătă la Slatina. Moisescu a opinat că protestele trebuie să continue până la plecarea PSD de la guvernare.

Protestarii au purtat pancarte cu mesaje antiguvernamentale și anti-PSD, dar și mesaje cu ironii la adresa unor lideri PSD și membri au guvernului.

AGERPRES/(A, AS — autor: Cristina Matei, editor: Nona Jalbă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...