Olt: Cele cinci persoane care au urcat cu forţa într-o maşină o tânără din Caracal, arestate preventiv

Olt: Cele cinci persoane care au urcat cu forţa într-o maşină o tânără din Caracal, arestate preventiv

Instanţa a dispus vineri seara arestarea preventivă a celor cinci persoane care în ziua precedentă au luat forţat de pe stradă o tânără de 20 de ani, din Caracal, pe care au urcat-o într-o maşină, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

"În continuarea cercetărilor privind cazul de lipsire de libertate comis ieri, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a celor cinci persoane reţinute", a spus Grigorescu.

Persoanele arestate preventiv în acest caz sunt o femeie din judeţul Olt şi patru bărbaţi din Băileşti (Dolj). Potrivit unor surse, unul dintre cei patru bărbaţi ar fi vrut să se însoare cu tânăra pe care a luat-o cu forţa de pe o stradă.

Joi după-amiaza, o femeie în vârstă de 20 de ani, din Caracal, urcată cu forţa într-o maşină, a fost găsită de poliţişti într-un autoturism, în trafic , la Piatra-Olt, după câteva zeci de minute de la primirea sesizării, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În maşina în care tânăra a fost urcată cu forţa se mai aflau patru bărbaţi, cu vârste între 21 şi 32 de ani, din Băileşti, judeţul Dolj, precum şi o femeie din judeţul Olt.

Poliţia a fost sesizată joi, la ora 12,50, de către o femeie din municipiul Caracal despre faptul că o fată a fost luată cu forţa de pe stradă şi urcată într-un autoturism, care a plecat în direcţia municipiului Slatina.

Tânăra de 20 de ani le-a declarat poliţiştilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său. Persoanele care au luat-o cu forţa de pe stradă ar fi urmărit să o căsătorească cu unul dintre bărbaţii din maşină, însă aceasta nu ar fi fost de acord. AGEPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”