Olt: Centru de vaccinare anti-COVID la ALRO Slatina, pentru angajaţii de pe platforma industrială şi familiile lor

Olt: Centru de vaccinare anti-COVID la ALRO Slatina, pentru angajaţii de pe platforma industrială şi familiile lor

Un centru de vaccinare anti-COVID pentru angajaţii companiilor de pe platforma industrială Slatina şi pentru familiile acestora va fi deschis începând de săptămâna viitoare în incinta fabricii ALRO, a anunţat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Olt, Gabriela Gogiu.

Ea a precizat că în centrul de la ALRO Slatina, unde va începe vaccinarea începând din data de 5 mai, personalul medical va fi asigurat de către companie, iar vaccinurile vor fi distribuite de DSP Olt.

În acest centru, primul din judeţ deschis în cadrul unei companii private, se va administra vaccin Pfizer şi se estimează că vor fi imunizate zilnic aproximativ 90 de persoane.

În centrul de la ALRO vor fi vaccinaţi şi angajaţi ai altor patru companii de pe platforma industrială Slatina, respectiv Pirelli, Bekaert, TMK-Artrom şi Prysmian.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al ALRO, Marian Năstase, a subliniat, într-un comunicat postat pe site-ul companiei, că ALRO sprijină eforturile autorităţilor de accelerare a procesului de vaccinare în scopul revenirii la normalitate.

"Vaccinarea este singura şansă de a reveni la o stare de normalitate atât în viaţa noastră privată, cât şi în cea de afaceri şi considerăm că este de datoria noastră să sprijinim eforturile autorităţilor locale şi naţionale de a accelera acest proces şi de a oferi angajaţilor noştri oportunitatea să primească protecţia necesară împotriva COVID-19", a declarat Marian Năstase, citat în comunicatul ALRO. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

2 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Așa o fi?