Olt: În dosarul Caracal, mandate de aducere pentru audierea unor martori, printre care şi Remus Rădoi

Olt: În dosarul Caracal, mandate de aducere pentru audierea unor martori, printre care şi Remus Rădoi

Tribunalul Olt va emite mandate de aducere pentru audierea unor martori din dosarul "Caracal", printre care şi Remus Rădoi, un controversat om de afaceri la care ar fi apelat poliţiştii pentru a afla mai multe informaţii după dispariţia Alexandrei Măceşanu.

Potrivit datelor postate miercuri pe portalul instanţei, în dosarul cauzei, având ca obiect traficul de persoane, a fost fixat un nou termen de judecată, pe 24 noiembrie, în vederea continuării audierii martorilor.

Pentru a fi audiaţi pe 24 noiembrie, instanţa va emite mandate de aducere pentru cinci martori şi a citat alţi doi martori.

Dosarul se judecă pe fond la Tribunalul Olt, procesul începând în 2020 şi având mai multe termene, de cele mai multe ori fiind audiaţi diferiţi martori.

La termenul din luna octombrie cauza a fost amânată pentru că cei doi inculpaţi, Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, au fost în carantină din cauza infectării cu SARS-CoV-2.

Pe 15 ianuarie 2020 a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din cazul "Caracal", Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două fapte, omor calificat - două fapte, profanare de cadavre - două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Dincă este acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal.

Dincă şi Risipiţeanu se află în Penitenciarul Craiova
. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Băăăă! / Avocata care i-a apărat pe Mike Tyson și pe Michael Jackson, cooptată în „echipa globală” de apărători ai fraților Andrew și Tristan Tate

4 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

5 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate