Olt: Mai multe maşini au fost avariate la Slatina de elemente de acoperiş smulse de vijelie

Olt: Mai multe maşini au fost avariate la Slatina de elemente de acoperiş smulse de vijelie

Mai multe maşini au fost avariate în municipiul Slatina de elemente de acoperiş căzute în urma unei vijelii ce a rupt şi mai mulţi copaci, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Acesta a precizat că pompierii au intervenit, miercuri seara, în municipiul Slatina, timp de peste o oră şi jumătate, pentru îndepărtarea elementelor de acoperiş smulse de vântul puternic, precum şi a unor copaci căzuţi pe carosabil.

"Se lucrează pentru îndepărtarea acoperişului de la blocul 25 de pe strada Dorobanţi, care a fost afectat de vânt şi prezintă pericol pentru cetăţenii care trec prin zonă şi pentru autoturismele parcate. Pe strada Cuza Vodă au fost afectate uşor trei autoturisme, iar pe strada Dorobanţi, două", a spus Băsăşteanu.

Pompierii au mai intervenit miercuri seara pentru a îndepărta un copac de pe asfalt pe strada Tudor Vladimirescu din Slatina, precum şi în localitatea Bircii, tot pentru îndepărtarea unui copac de pe asfalt. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

3 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

4 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

5 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni