Olt: Tâlhărie la o sală de jocuri din Caracal; suspectul, audiat la Poliţie

Olt: Tâlhărie la o sală de jocuri din Caracal; suspectul, audiat la Poliţie

UPDATE ORA 12.13 Tânărul bănuit de comiterea unei tâlhării la o sală de jocuri din municipiul Caracal a fugit din sediul Poliţiei, unde era audiat, au anunţat duminică reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

"În urmă cu aproximativ 15 minute, bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie din aceasta dimineaţă a fugit din sediul Poliţiei Municipiului Caracal. Forţe sporite din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt sunt angrenate în activităţi de căutare", au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

În cauză au fost dispuse verificări interne privind acţiunea poliţiştilor.

"Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt a dispus verificări interne cu privire la modul de acţiune a poliţiştilor responsabili", au menţionat sursele citate.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Caracal, care duminică dimineaţa ar fi ameninţat casiera unei săli de jocuri din localitatea menţionată cerându-i banii din seif, a fost identificat de poliţişti şi condus la audieri.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, duminică dimineaţa, în jurul orei 7,30, poliţiştii au fost sesizaţi despre comiterea unei tâlhării la o sală de jocuri de noroc din Caracal.

"Din primele cercetări se pare că un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc, ar fi ameninţat casiera localului respectiv, solicitându-i banii din seif. Bărbatul bănuit de săvârşirea faptei a fost identificat", au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Potrivit unor surse judiciare, casiera ar fi fost ameninţată cu o sticlă şi i-ar fi dat tânărului suma de 9.000 de lei.

ORA 11.05 Olt: Tâlhărie la o sală de jocuri din Caracal; suspectul, audiat la Poliţie

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Caracal, care duminică dimineaţa ar fi ameninţat casiera unei săli de jocuri din localitatea menţionată cerându-i banii din seif, a fost identificat de poliţişti şi este audiat la sediului Poliţiei Caracal.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, duminică dimineaţa, în jurul orei 7,30, poliţiştii au fost sesizaţi despre comiterea unei tâlhării la o sală de jocuri de noroc din Caracal.

"Din primele cercetări se pare că un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc, ar fi ameninţat casiera localului respectiv, solicitându-i banii din seif. Bărbatul bănuit de săvârşirea faptei a fost identificat şi în prezent este la sediul Poliţiei Municipiului Caracal, unde este audiat de către poliţişti", au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Potrivit unor surse judiciare casiera ar fi fost ameninţată cu o sticlă şi i-ar fi dat tânărului suma de 9.000 lei.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /