Orban: Trebuie să ne pregătim pentru guvernare cu smerenie, cu atenţie la problemele fiecărei categorii sociale

Orban: Trebuie să ne pregătim pentru guvernare cu smerenie, cu atenţie la problemele fiecărei categorii sociale

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le cere liberalilor să se pregătească de guvernare "cu smerenie" şi să acorde atenţie problemelor fiecărei categorii sociale.

"Stimaţi colegi, trebuie să ne pregătim pentru guvernare şi suntem pregătiţi pentru guvernare. Trebuie, în schimb, să facem lucrul acesta cu trudă, cu modestie, cu smerenie faţă de concetăţenii noştri, cu atenţie la problemele fiecărei categorii sociale, să analizăm fiecare soluţie posibilă, astfel încât orice decizie pe care o luăm să garanteze efectele favorabile pentru societatea românească, să nu cumva să cădem şi noi în ispita de a lua decizii pe picior, de a scoate din joben Ordonanţe de urgenţă peste Ordonanţe de urgenţă, fără niciun fel de fundamentare, fără nici un fel de analiză, fără niciun fel de studiu de impact, care să provoace consecinţele dezastruoase, pe care le-au provocat marea majoritate a Ordonanţelor de urgenţă scoase de guvernarea care a trecut", a spus Orban sâmbătă, la Reuniunea Filialelor PNL din Regiunea Sud-Est desfăşurată la Constanţa.

El a adăugat că PNL este un partid "puternic ancorat" în istoria României, "cu rădăcini adânci în societatea românească", cerându-le liberalilor să încerce să se apropie de oameni şi să le asculte problemele.

"Trebuie să folosim campania asta să ne apropiem şi mai mult de oameni, să fim şi mai aproape de români, să fim şi mai deschişi să le ascultăm problemele şi împreună cu ei să căutăm cele mai bune soluţii pe care să le punem în practică, pentru că vom fi cu siguranţă chemaţi de cetăţenii români să guvernăm România, dar până atunci avem de dus cea mai importantă campanie, campania pentru realegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al României", a mai spus liderul liberal.

Ludovic Orban a subliniat că urmează o campanie electorală decisivă şi le-a cerut colegilor să pună pe primul plan "această bătălie pentru România".

"Vă cer fiecare în localitate în care trăiţi, în mediul profesional în care vă desfăşuraţi activitatea, printre vecini, printre rude, printre cunoscuţi, transmiteţi acest mesaj românilor, că România nu este condamnată să fie o periferie a Europei, că în 5 ani Klaus Iohannis a arătat că România poate să fie în primul rând, (...) că România are cu adevărat şansa unui destin măreţ aşa cum îl merită", a afirmat preşedintele PNL. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cine minte? / Blandiana, acuzaţii grave la adresa lui Dinescu. Ce ar fi spus acesta despre tinerii morţi la Revo…

2 ULTIMA ORĂ Uragan DNA la 22 de instituții publice și 12 firme apropiate de Darius Vâlcov privind contractele d…

3 Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

4 ULTIMA ORĂ Soția bărbatului care a omorât doi muncitori în Onești a fost reținută / În poșeta femeii au fost găs…

5 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...