Ozzy Osbourne despre ultima sa operație la gât: „Nu-mi vine să cred că am ajuns la final. Au fost cinci ani de iad absolut pentru mine și pentru familie“

Ozzy Osbourne despre ultima sa operație la gât: „Nu-mi vine să cred că am ajuns la final. Au fost cinci ani de iad absolut pentru mine și pentru familie“

Ozzy Osbourne spune că se operează definitiv la gât pentru a corecta leziunile coloanei vertebrale pe care le-a suferit în 2019. Starul a declarat la Talk TV cu Piers Morgan că „nu-i vină să creadă că a ajuns la final” și că "au fost cinci ani de iad absolut” pentru el și familia sa, potrivit BBC.

Ozzy Osbourne FOTO Shutterstock

Căzătura din noaptea din 2019 a agravat o rană pe care a starul într-un accident de quad-bike în 2003, afectându-i capacitatea de a merge. Vedeta a declarat că va respinge orice altă intervenție chirurgicală.

"Va fi ultima operație, pentru că nu mai pot face asta. (..) Indiferent de cum se termină, după mâine, asta e tot. Nu mai fac nimic. Nu mai pot", spunea starul într-un episod al emisiunii The Osbournes Podcast, filmat sâmbăta trecută, cu o zi înainte de intervenție.

De asemenea, potrivit BBC, artistul îi spunea lui Piers Morgan la Talk TV "Nu-mi vine să cred că am ajuns la final. (...) Au fost cinci ani de iad absolut pentru mine și pentru familie".

Legat de starea sa de sănătate, vedeta a declarat că deși s-a "îmbunătățit oarecum", încă se luptă cu mobilitatea.

"Picioarele mele se simt de parcă ar fi legate de ele o cărămidă. Am mers la etaj astăzi, și la parter, pentru prima dată după o vreme - și parcă aveam labe de scafandru în picioare. Cred că e din cauza nervilor. Nervii de când mi-am lovit coloana vertebrală sunt toți [răvășiți].", sunt afirmațiile artistului, conform BBC.

Vedeta Black Sabbath ar fi vrut să iasă din casă pentru o scurtă plimbare, dar era îngrijorat de cum îl vor suprinde aparatele fotografilor : "Când mă fotografiază, am gura întredeschisă sau sunt aplecat și parcă ar spune: "Ozzy e pe ducă". Sunt departe de a fi la capătul puterilor.", a spus artistul.

Anul acesta, în februarie, artistul a anunțat că se retrage din turnee, dar, o lună mai târziu, spunea că speră să revină pe scenă la un moment dat în viitor.

Luna viitoare ar fi trebuit să apară la festivalul Power Trip din California, alături de Metallica, AC/DC și Guns N' Roses, dar , artistul de 74 de ani, s-a retras din line-up în luna iulie.

"Din nefericire, corpul meu îmi spune că nu sunt încă pregătit și sunt mult prea mândru pentru ca primul spectacol pe care îl fac în aproape cinci ani să fie pe jumătate ratat", a scris el într-o declarație, potrivit BBC.

Probleme peste probleme pentru Ozzy Osbourne

Vedeta a suferit de tot felul de probleme de sănătate în ultimii ani, de la Covid la boala Parkinson. Deși a fost diagnosticat cu Parkinson în 2003, artistul a făcut public acest lucru în 2020.

Leziunile provocate de căzătura din 2019 i-au determinat pe medici să îi pună plăci de metal în gât, dar pentru că acestea i-au provocat și mai mult disconfort și au trebuit să fie îndepărtate, scrie BBC.

Pe 12 septembrie, în timpul unui episod podcastului The Osbournes Ozzy a explicat că va avea nevoie de o intervenție chirurgicală suplimentară.

"Mă duc în curând să fac o epidurală, pentru că ceea ce au descoperit este că gâtul a fost reparat", a spus el, "[dar] sub gât sunt două vertebre unde m-a lovit bicicleta și s-au dezintegrat, nu a mai rămas nimic din ele". Artistul povestește și cum accidentul i-a schimbat postura și că merge aplecat în față din această cauză.

Ozzy Osbourne a mulțumit familiei sale pentru tot sprijinul acordat, iar soția sa a declarat că astfel de întâmplări "Îți schimbă întreaga viață". Sharon a completat "Viața noastră s-a schimbat dramatic. Pe de altă parte, este minunat că l-am avut pe Ozzy acasă timp de cinci ani. Mă înnebunește, dar am fost împreună în fiecare zi timp de cinci ani".

Chiar dacă mulți oameni au presupus că starea fizică a lui Ozzy se datorează bolii Parkinson, fiul său, Jack a declarat că nu a fost cazul.

"Am Parkinson și nu mă gândesc niciodată la asta", a conchis Ozzy.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?