Patriarhul Kirill a cerut preoților să se roage „cu râvnă“ timp de două zile pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Kirill a cerut preoților să se roage „cu râvnă“ timp de două zile pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kirill, le-a solicitat episcopilor ortodocși, clerului, monahilor și tuturor credincioșilor să se roage „zelos” pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin, care împlinește vineri 70 de ani, scrie meduza.io .

Patriarul Kirill le-a cerut preoților să spună rugăciuni pentru sănătatea lui Putin FOTO EPA-EFE

Kirill a cerut ca în bisericile din toată țara să fie ținută o „rugă specială pentru sănătatea președintelui Rusiei” și să i se ureze „viață lungă” lui Putin.

Rugăciunile vor fi incluse în slujbele bisericii, iar Patriarhia Moscovei a stabilit și cuvintele exacte care să fie incluse în rugăciuni.

Patriarhul Kirill este un apropiat al președinteului rus Vladimir Putin, susținând invazia din Ucraina.

Patriarhul Kirill i-a îndemnat pe cetățenii ruși să meargă să lupte în războiul din Ucraina

Patriarhul Kirill i-a îndemnat, în urmă cu o săptămână, pe cetățenii Rusiei să meargă să lupte în războiul din Ucraina, după ce președintele rus Vladimir Putin a anunțat mobilizare parțială.

De asemenea, Patriarhul Moscovei i-a încurajat pe ruși să nu le fie frică de moarte și să meargă la război: „Mergeți cu curaj să vă îndepliniți datoria militară. și nu uitați că, dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa, în glorie și în viața veșnică”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…