Pizza de post

Pizza de post

Ingrediente Pizza de post

Aluat – 450 gr făină– pentru pizza şi panificaţie, 250 ml apă calduţă, 10 gr drojdie, 1/4 linguriţă sare, 1 linguriţă zahăr.

Umplutură- 1 ceapă mica taiată rondele fine, 3 cartofi prajiţi şi tăiaţi cubuleţe, 5 ciuperci potrivite tăiate fâşii şi prăjite, 20 masline verzi umplute cu ardei -tăiate rondele, 1 ardei gogosar de la otet- tăiat fâşii, 1 lingură porumb dulce din conserva, sare , piper după gust, oregano şi 4 linguri - sos de roşii cu ardei.

Mod de preparare Pizza de post

Într-un vas se adaugă drojdia, zahărul , sarea şi amestecăm bine .

Se adaugă treptat făina pâna se încorporează .

Citeşte continuarea pe bucataria-romaneasca.ro

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

4 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990

5 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!