PNL și-a ales viceprimarul pentru primăria Capitalei în persoana lui Stelian Bujduveanu

PNL și-a ales viceprimarul pentru primăria Capitalei în persoana lui Stelian Bujduveanu

Biroul Municipal PNL a decis luni că Stelian Bujduveanu va fi viceprimar al Capitalei din partea PNL. Stelian Bujduveanu a fost șeful tineretului liberal TNL București și liderul grupului PNL din Consiliul General al Capitalei.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de liberalul Cătălin Deaconescu care a vizat și el această poziție:

”Nu e niciun secret pentru nimeni că am fost unul dintre candidații liberali pentru poziția de viceprimar general. Astăzi Biroul Municipal PNL a decis că un alt liberal este mai potrivit pentru această funcție. Respect decizia partidului, îl felicit pe Stelian Bujduveanu și îi urez succes în mandatul următor. Sunt convins că va face o echipă bună cu Nicușor Dan și Vlad Voiculescu. În ceea ce mă privește voi rămâne liberal și mă voi bate în continuare pentru proiectele pe care le-am propus, atâta vreme cât PNL va mai avea nevoie de expertiza mea. Mulțumesc celor care m-au încurajat și susținut în acest demers, din interiorul PNL dar și celor din societatea civilă. Continuam împreună!”, a scris Deaconescu.

Stelian Bujduveanu s-a alăturat Partidului Național Liberal în 2012. Stelian Bujduveanu este licențiat în drept, deține un master în Dreptul Uniunii Europene, și este doctorand în Drept Administrativ în cadrul Școlii Doctorale a Facultății de Drept din cadrul Universității București.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale