PNL și-a ales viceprimarul pentru primăria Capitalei în persoana lui Stelian Bujduveanu

PNL și-a ales viceprimarul pentru primăria Capitalei în persoana lui Stelian Bujduveanu

Biroul Municipal PNL a decis luni că Stelian Bujduveanu va fi viceprimar al Capitalei din partea PNL. Stelian Bujduveanu a fost șeful tineretului liberal TNL București și liderul grupului PNL din Consiliul General al Capitalei.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de liberalul Cătălin Deaconescu care a vizat și el această poziție:

”Nu e niciun secret pentru nimeni că am fost unul dintre candidații liberali pentru poziția de viceprimar general. Astăzi Biroul Municipal PNL a decis că un alt liberal este mai potrivit pentru această funcție. Respect decizia partidului, îl felicit pe Stelian Bujduveanu și îi urez succes în mandatul următor. Sunt convins că va face o echipă bună cu Nicușor Dan și Vlad Voiculescu. În ceea ce mă privește voi rămâne liberal și mă voi bate în continuare pentru proiectele pe care le-am propus, atâta vreme cât PNL va mai avea nevoie de expertiza mea. Mulțumesc celor care m-au încurajat și susținut în acest demers, din interiorul PNL dar și celor din societatea civilă. Continuam împreună!”, a scris Deaconescu.

Stelian Bujduveanu s-a alăturat Partidului Național Liberal în 2012. Stelian Bujduveanu este licențiat în drept, deține un master în Dreptul Uniunii Europene, și este doctorand în Drept Administrativ în cadrul Școlii Doctorale a Facultății de Drept din cadrul Universității București.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

3 „Dragă Marian, ai 3 ani de școală” / Replica medicului Vasi Rădulescu după ce a fost atacat de Godină

4 O dare în gât profi...

5 ULTIMA ORĂ Rusia a început să-și evacueze ambasada de la Kiev și personalul diplomatic din alte orașe ale Ucra…