Portarul Valentin Cojocaru, cedat de Steaua la Crotone în schimbul sumei de 1 milion de euro

Portarul Valentin Cojocaru, cedat de Steaua la Crotone în schimbul sumei de 1 milion de euro

Finanțatorul clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali, a anunțat marți că portarul Valentin Cojocaru a fost transferat în schimbul sumei de 1 milion de euro la Crotone, grupare nou promovată în primul eșalon al Italiei unde mai evoluează un alt jucător român, Adrian Stoian.

'Cojocaru pleacă în Italia, la Crotone. Pleacă pe un milion de euro. 250.000 de euro acum și încă 750.000. Bine, 750.000 de euro dacă rămân în Divizia A (n.r. — Serie A) și rămâne al lor. Dacă nu, atunci ni-l dă înapoi. Eu vreau să fac fotbal la Steaua, nu grădiniță. Dacă la grădiniță vin părinții și îl cicălesc, atunci din copilul ăla nu mai iese nimic. Băiatul (n.r. — Valentin Cojocaru) e cuminte, taică-su zicea ba că nu îl bagă MM, ba că are cineva ceva cu el. Doar părinții lui Cojocaru și ai lui Hamroun vor să vorbească mereu cu mine, dar ce să vorbească ei cu mine? Ei nu sunt bărbați în toată firea?', a spus Becali la postul Digi Sport.

Cojocaru este al doilea jucător vândut de Steaua în ultimele zile, după Nicolae Stanciu, mijlocaș cedat la Anderlecht Bruxelles pentru 9,8 milioane de euro.

În locul lui Valentin Cojocaru, Steaua îl va achiziționa pe portarul Eduard Stăncioiu de la ASA Târgu Mureș. De asemenea, gruparea roș-albastră intenționează să mai transfere câțiva jucători, printre care se află mijlocașii Wilfred Moke (FC Voluntari) și Antonio Jakolis (CFR Cluj), a mai spus Gigi Becali.

"Stăncioiu e ca și semnat. La Moke, 150.000 e clauza de reziliere. Ei au dat 30.000 de euro pe el, mă cert cu ei, că-s la mine acasă. Îl iau pe Moke, dau banii pe el, plătesc clauza. Poate juca atât fundaș central, cât și mijlocaș central. S-ar putea să mai vină un fundaș central zilele următoare. 4-5 jucători o să aducem. Jakolis vine la noi doar dacă acceptă salariul, vrea un salariu cam mare. Eu i-am oferit ceva, dacă-i convine, bine. Mai sunt două zile și vreau să-i trec pe lista UEFA", a adăugat Gigi Becali.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria