Povestea polițistei care s-a deghizat în școlăriță ca să prindă un prădător sexual: „Aveam o fustă minusculă în carouri”

Povestea polițistei care s-a deghizat în școlăriță ca să prindă un prădător sexual: „Aveam o fustă minusculă în carouri”

Înaintea recentei lansări a cărții sale „The Girl For The Job: Povești adevărate din viața mea de polițistă sub acoperire”, fostul ofițer de poliție Danni Brooke a mărturisit cum s-a costumat în școlăriță ca să prindă un pedofil, potrivit indy100 .

FOTO Colin Hutton/The Sun

Danni Brook, fost ofițer la Poliția metropolitană din Londra, și-a pus viața în pericol ca să bage în închisoare un infractor.

„La ședința de siguranță, mi-au aruncat uniforma. Vă puteți imagina râsul, fiindcă sunt o femeie matură și mamă, îmbrăcată într-o fustă minusculă în carouri, șosete peste genunchi și un sacou", a declarat fosta polițistă pentru The Sun .

Nu era pentru prima dată când se deghiza, dar pentru că nu avusese niciodată un rezultat, nu se aștepta ca planul să funcționeze.

Fosta polițistă a povestit cum a răspuns provocării: s-a costumat în elevă și a așteptat, cu orele, într-o stație de autobuz, ca să-l prindă pe pedofil în acțiune:.

„În ultima zi, am văzut un bărbat care se uita la mine, dar pentru că fusesem șocată de numărul de bărbați care hărțuiesc zilnic elevele, nu m-am gândit la nimic”.

Dar pentru că, între timp, nu se întâmplase nimic, ofițerul superior al polițistei se pregătea să decidă încheierea misiunii. Chiar atunci a urmat atacul.

„Mi s-a părut mult mai mult”

Brooke a povestit că bărbatul a tras-o la pământ, s-a urcat deasupra ei și „s-a expus".

„Echipa de siguranță a năvălit în aproximativ 30 de secunde, deși mie mi s-a părut mult mai mult", a mai relatat polițista

Individul era un infractor sexual condamnat. Era căsătorit, avea copii și o amantă însărcinată la momentul respectiv.

Scrisoarea emoționantă trimisă de o mamă

Brooke a mărturisit că a fost recompensată de superiori, însă cel mai mult a impresionat-o scrisoarea unui părinte.

Una dintre mame mi-a scris cea mai incredibilă scrisoare, în care îmi spunea că fiica ei nu mai face pipi în pat, că nu mai are nevoie de somnifere și că a revenit aproape la normal", a spus ea.

Înaintea publicării cărții sale, polițista a declarat pentru The Sun că, în ciuda faptului că era o mamă tânără la acea vreme, rareori s-a gândit la consecințe în misiunea ei de a trimite după gratii infractori sexuali și traficanți de droguri.

Cazurile de pedofilie nu sunt puține, iar de multe ori, polițiștii își riscă viața ca să-i prindă pe infractori.

Amintim că, anul trecut, o polițistă, pe numele său, Taisia Tatarin, în vârstă de 22 ani, a fost împușcată mortal în fața unei școli din Cernăuți de către un bărbat care abuza sexual copii și pe care încerca să-l prindă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA