Premierul Japoniei și-a concediat fiul dintr-o funcție publică din cauza unei petreceri

Premierul Japoniei și-a concediat fiul dintr-o funcție publică din cauza unei petreceri

Fiul premierului Japoniei Fumio Kishida a fost concediat după ce au apărut imagini considerate a fi „nepotrivite“ conform culturii și tradiției japoneze.

Imagini din timpul petrecerii

Shotaro, fiul cel mare al premierului japonez, a fost surprins de fotografi întins pe scări și pozând pe podiumul unei conferințe de presă, din reședința oficială, scrie The Guardian.

Fotografiile publicate de o publicație săptămânală îl arătau pe fiul lui Kishida și pe rudele sale pozând sau stând culcați pe scările cu covor roșu. În alte imagini, Shotaro și restul invitaților mimau că țin o conferință de presă.

„În calitate de secretar pentru afacerile politice, o poziție publică, acțiunile sale au fost nepotrivite și am decis să îl înlocuiesc pentru ca el să își asume responsabilitatea“, a declarat Fumio Kishida luni seară. El a precizat că fiul său va fi înlocuit cu un alt secretar, Takayoshi Yamamoto.

Clădirea veche de aproape 100 de ani a fost anterior biroul prim-ministrului și a devenit locuință în 2005.

Nu este prima dată când fiul lui Kishida este criticat pentru activități nepotrivite. În trecut, el a fost folosit mașinile ambasadei pentru vizite turistice private în Marea Britanie și la Paris și pentru că a mers să cumpere suveniruri pentru membrii cabinetului la un magazin de lux din Londra atunci când își însoțea tatăl în călătorii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”