Președintele executiv al UDMR: Există comunicare între Kelemen Hunor și Liviu Dragnea

Președintele executiv al UDMR: Există comunicare între Kelemen Hunor și Liviu Dragnea

Președintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că deocamdată n-au fost negocieri între PSD și UDMR privind susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, dar că 'există comunicare' între Kelemen Hunor și Liviu Dragnea.

'Nu știu dacă s-au întâlnit (n.r — Kelemen Hunor și Liviu Dragnea), probabil au discutat, dar nu știu dacă s-au întâlnit. Adică, există o comunicare, e absolut normal, dar mâine vom face o analiză în forul superior', a spus Porcsalmi Balint.

El a adăugat că UDMR va analiza și va decide sâmbătă dacă va susține moțiunea de cenzură.

'Ce pot să vă spun e că mâine, la ora 14.00, o să facă dl Kelemen declarații, după ședința de mâine a Consiliului Permanent, unde se va face o analiză a situației politice actuale și inclusiv posibilitatea unei moțiuni de cenzură. Până acum încă n-am văzut nimic din moțiunea de cenzură. (...) Nu există nicio poziție (n.r — a UDMR), n-au fost negocieri. Mâine vom discuta în forul de conducere al UDMR, la Cluj', a mai spus președintele executiv al UDMR.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

4 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

5 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?