Președintele Klaus Iohannis va participa la Adunarea Generală a ONU de la New York

Președintele Klaus Iohannis va participa la Adunarea Generală a ONU de la New York, în perioada 18 - 23 septembrie, a anunțat joi, la Palatul Cotroceni, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi.

 "În perioada 18-23 septembrie președintele României va participa la Adunarea Generală ONU care se va desfășura la New York. Este vorba despre sesiunea cu nr 72, sunt evident o serie de acțiuni și de întâlniri importante care se afla în agenda președintelui cu ocazia acestei deplasări. Tocmai de aceea la momentul potrivit va fi un program detaliat complex", a precizat joi purtătorul de cuvânt, într-o declarație de presă susținută la Palatul Cotroceni.

Întrebată dacă președintele Iohannis se va întâlni cu președintele SUA Donald Trump sau cu alți oficiali americani, Mădălina Dobrovolschi a spus: "Vor fi cu siguranță întâlniri, dar tocmai pentru că este un program complex am crezut că este potrivit să anunț de pe acum faptul că există aceasta deplasare, dar programul complet și toate detaliile vor fi comunicate la momentul potrivit, tocmai pentru că sunt foarte multe lucruri care trebuie comunicate".

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Masturbatoarea PSD cheamă bucureștenii în stradă împotriva „dictaturii sanitare”! Șeful ei, Ciolacu, fol…

2 VIDEO Priviți și citiți! Acestea sunt măștile cu șpaga de la UNIFARM! Scandalul duce sus de tot! Pitcovici i-a…

3 Băsescu și Ponta, bălăcăreală la Cocina TV! Ponta: După şase seara, culcaţi-vă / Băsescu: E tonul prostului

4 Numărul cazurilor noi de coronavirus se menține uriaș / 592 de cazuri de infectare cu Covid după 14.680 de teste…

5 Demisie de ultima oră din PSD! / Prăbușirea în sondaje se accelerează! PSD ar pierde 1,5 procente lunar!