Președintele Klaus Iohannis va participa la Adunarea Generală a ONU de la New York

Președintele Klaus Iohannis va participa la Adunarea Generală a ONU de la New York

Președintele Klaus Iohannis va participa la Adunarea Generală a ONU de la New York, în perioada 18 - 23 septembrie, a anunțat joi, la Palatul Cotroceni, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi.

 "În perioada 18-23 septembrie președintele României va participa la Adunarea Generală ONU care se va desfășura la New York. Este vorba despre sesiunea cu nr 72, sunt evident o serie de acțiuni și de întâlniri importante care se afla în agenda președintelui cu ocazia acestei deplasări. Tocmai de aceea la momentul potrivit va fi un program detaliat complex", a precizat joi purtătorul de cuvânt, într-o declarație de presă susținută la Palatul Cotroceni.

Întrebată dacă președintele Iohannis se va întâlni cu președintele SUA Donald Trump sau cu alți oficiali americani, Mădălina Dobrovolschi a spus: "Vor fi cu siguranță întâlniri, dar tocmai pentru că este un program complex am crezut că este potrivit să anunț de pe acum faptul că există aceasta deplasare, dar programul complet și toate detaliile vor fi comunicate la momentul potrivit, tocmai pentru că sunt foarte multe lucruri care trebuie comunicate".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 Așa arată prostia made in Rusia...

3 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

4 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

5 Foarte interesante amănunte!