Președintele Ucrainei afirmă că intensitatea luptelor este în creştere lângă Bahmut VIDEO

Președintele Ucrainei afirmă că intensitatea luptelor este în creştere lângă Bahmut VIDEO

Volodimir Zelenski a declarat marţi că "intensitatea luptelor este în creştere" în jurul oraşului Bahmut, în estul Ucrainei, pentru care forţele sale şi armata rusă se luptă de luni de zile.

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei FOTO: Profimedia

"Cele mai mari dificultăţi, ca şi până acum, sunt la Bahmut (...) Rusia nu îşi numără deloc oamenii, trimiţându-i constant să atace poziţiile noastre. Intensitatea luptelor este în creştere", a spus Zelenski în discursul său de seară, scrie Agerpres.

În pofida unei importanţe strategice contestate de experţi, Bahmut a devenit un simbol al luptei pentru controlul regiunii industriale Donbas. Zelenski, care a mers la faţa locului în decembrie, a jurat că va apăra acest oraş-fortăreaţă "cât mai mult posibil", reaminteşte AFP.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...