Primarul Iaşiului: Unii se pregătesc de preşedinţie, alţii de puşcărie

Primarul Iaşiului: Unii se pregătesc de preşedinţie, alţii de puşcărie

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat marţi presei că era previzibilă candidatura lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la preşedinţia ţării.

Primarul independent Mihai Chirica a spus că în 2019 "alegerile vor arăta care este preşedintele pe care şi-l merită această ţară", deşi "unii se pregătesc de preşedinţie, alţii de puşcărie". Afirmaţiile au fost făcute după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, la Sibiu, că va candida pentru un nou mandat, iar liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost recent condamnat pentru fapte de corupţie.

"Unii se pregătesc de preşedinţie, alţii de puşcărie. Fiecare şi-a ales un drum în viaţă şi-l urmăresc până la capăt. Era previzibilă candidatura preşedintelui Iohannis. Probabil că acest lucru îl va face mult mai prezent pe scena politică românească, iar nominalizări de tip Dăncilă vor fi trecute mult mai atent prin filtrul şi decizia preşedintelui României. Trebuie să îşi anunţe cineva candidatura. Nu poate rămâne România fără preşedinte. E un lucru constituţional şi absolut obligatoriu", a răspuns întrebărilor jurnaliştilor primarul Mihai Chirica. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia