Prinţul Willliam şi Kate Middleton vor vizita Taj Mahal-ul,la 20 de ani de la vizita prinţesei Diana - VIDEO

Prinţul William şi Kate Middleton vor merge la mausoleul de fildeş şi marmură albă luna viitoare, după mai bine de două decade de la vizita simbolică a prinţesei Diana în India, când a fost fotografiată singură în faţa clădirii Taj Mahal, potrivit Reuters.

Prinţul Willliam şi Kate Middleton vor vizita Taj Mahal-ul,la 20 de ani de la vizita prinţesei Diana

Imaginea în care prinţesa Diana, cu chipul pălit şi vizibil deznădăjduită, e aşezată pe o bancă în faţa monumentului funerar Taj Mahal, în timpul unei călătorii solitare în India, a făcut senzaţie pe copertele revistelor din lumea largă, în 1992.

Jurnaliştii cârcotaşi au interpretat fotografia drept imagine cheie pentru stadiul ireparabil al mariajului prinţesei Diana cu prinţul Charles.

Diana şi Charles au divorţat în 1996, după 15 ani de căsătorie, cu un an înaintea morţii subite a prinţesei Diana, într-un accident de maşină petrecut în Paris.

Prinţul Charles a evitat să mai viziteze mausoleul Taj Mahal în următoarele călătorii în India, dar William, ducele de Cambridge şi Kate Middleton "aşteaptă cu ardoare vizita la Taj Mahal", din timpul călătoriei lor oficiale în India şi Bhutan, în care vor pleca pe 10 aprilie, transmite un purtător de cuvânt al prinţului William marţi.

"Ducele de Cambridge e la curent cu marea stimă ce-i este purtată mamei sale, Diana, în India, şi apreciază valoarea iconică pe care fotografiile cu mama sa la Taj Mahal le-au căpătat", a adăugat purtătorul de cuvânt.

"La douăzeci şi patru de ani după vizita mamei sale la Taj Mahal, ducele şi ducesa de Cambridge vor să vadă frumuseţea locaşului închinat iubitii şi să-şi făurească amintiri noi din acel loc simbolic.", a mai spus purtătorul de cuvânt al prinţului William.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la Catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa numeroaselor camere de filmat, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Au 7 jeguri comuniste mai multă putere decât poporul român? Ce jocuri străine României fac acești nenorociți?

2 Sebastian Lăzăroiu / Dorneanu, omul lui Putin în România, tocmai a rescris Constituția României, fără referendu…

3 VIDEO „Mă doare în pulă pe mine. Nu mor caii când vor câinii“ / Acesta este PSD, oameni buni! Director de instit…

4 Amănunt important: Noul coronavirus este sensibil la temperaturile ridicate! / Rafila: Când se va încălzi, răspâ…

5 În brațele cui va exploda Lebăda Neagră?

recomandări

Te ia DNA: Radu Mazăre

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cascadorii halucinante pe skiuri