Priviți, pesediștii Bădălău și Mina, o nouă sfidare: ședințe de partid fără măști în spații închise

Priviți, pesediștii Bădălău și Mina, o nouă sfidare: ședințe de partid fără măști în spații închise

În plină pandemie de coronavirus, șeful organizației județene a PSD Giurgiu, Niculae Bădălău și șeful CJ Giurgiu, Marian Mina, au fost fotografiați la o ședință de partid în care nu s-au respectat măsurile de igienă.

Ședința PSD Giurgiu, în care a fost anunțat candidatul formațiunii la Primăria Giurgiu, Marian Măroiu, ex-liberal migrat la social-democrați, a fost organizată fără nici un fel de distanțare socială sau de purtare a măștii, deși era în spațiu închis, scrie publicația locală Giurgiu News

Bădălău, împreună cu șeful CJ Giurgiu, Marian Mina, și candidatul PSD la Primăria Giurgiu, Marian Măroiu Sursa: Giurgiu News
 

La ședința organizată în incinta Teatrului „Tudor Vianu” au participat, fără măști, între alții, și Costel Cărănpăceanu, primarul din Ghimpați, Marian Măroiu, ex-liberal devenit candidatul PSD la Primăria Giurgiu, șeful CJ Giurgiu, Marian Mina, și șeful PSD Giurgiu, Niculae Bădălău. 

Ședința a avut loc săptămâna trecută, înainte ca Mina, șeful CJ, să stea în izolare doar cinci zile, după un contact cu o persoană confirmată cu coronavirus. 

Citește și: EXCLUSIV Șeful CJ Giurgiu (PSD) trebuia să fie în carantină și s-a dus la birou după un weekend

La acea ședință, Mina a declarat, între altele, că România este „un stat eșuat” și că liberalii n-ar fi trebuit să pună sub carantină localitatea Cartojani. 

„Noi considerăm că situaţia este scăpată total de sub control. Guvernul Orban a dus România pe fundul prăpastiei, criza de coronavirus ne-a făcut, din păcate pentru noi, să fim ciumaţii Europei. Sunt foarte multe ţări care nu ne mai primesc, numărul infecţiilor bubuie de la o zi la alta, instituţiile statului, din păcate, au devenit adevărate focare de răspândire a virusului. Cei din Guvern una spun la televizor şi ne învaţă pe noi, alta fac (…) Nu ne mirăm de haosul care se află în ţară atâta timp cât toată populaţia României îl vede pe Orban la şpriţ în clădirea Guvernului, iar pe domnul preşedinte Iohannis fără mască la diferite întâlniri (…) Din păcate, România a devenit un haos general sub guvernarea lor şi consider că suntem un stat, în momentul de faţă, eşuat”, spunea Mina, citat de G4Media. 

Pesediști înaintea ședintei. FOTO: Giurgiu News

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Guvernul elimină haosul liberalizării pieței energiei / Consumatorii vor putea primi reduceri de preț…

2 Ioan Stoica, patronul Caritas, a fost evacuat în plină iarnă și doarme sub cerul liber. Ajuns la 76 de ani, tr…

3 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

4 Ăsta pute a Secu de îți mută nasul / Cine este Gheorghe Dimitrescu, personajul urmărit penal alături de Dragnea

5 15 medici şi asistente, condamnaţi după ce au eliberat 1.000 de adeverinţe false / Patroana clinicii, 8 ani şi 4…