PSD/Tecău de la Argeş:"Cum îţi place să o iei?", "Mi-ai sculat-o", "Nu mai scapi de mine! Trebuie să fii a mea!", Vorbeam de p...ă ca să ţi-o doreşti!", "Oricum mi se scoală rar", "Să mi-o s...i"

PSD/Tecău de la Argeş:"Cum îţi place să o iei?", "Mi-ai sculat-o", "Nu mai scapi de mine! Trebuie să fii a mea!", Vorbeam de p...ă ca să ţi-o doreşti!", "Oricum mi se scoală rar", "Să mi-o s...i"

PSD, în toată splendoarea lui! O ruşine pentru demnitatea funcţiei! O ruşine pentru Argeş! * Cum îţi place să o iei? * Mi-ai sculat-o * Nu mai scapi de mine! Trebuie să fii a mea! * Vorbeam de p...ă ca să ţi-o doreşti! * Oricum mi se scoală rar * Să mi-o s...i * Dacă mă iubeşti, nu trebuie să îţi pară rău * Vreau tâtzele * Aş vrea să îţi văd p...zda * Eu vreau în tine * Să intru peste tot în tine * Ţi-aş muşca-o.
Situaţie şocantă avându-l ca protagonist pe omul care conduce judeţul Argeş. Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean, a intrat fără nicio jenă în discuţii aflate dincolo de limita vulgarului şi a perversiunilor cu o tânără de 27 de ani, agăţând-o pe Facebook şi promiţându-i marea cu sarea în schimbul unei relaţii sexuale. Spre ghinionul lui, însă, - prin profilul respectiv de Facebook - a agăţat de fapt un jurnalist, scrie săptămânalul argeşean Ancheta. 

Citeşte şi:  Să ţi-o sugă mă-ta, bă, nenorocitule!

Vreme de 3 săptămâni, în luna decembrie (cu alte insistenţe de la începutul anului până în prezent), omul politic s-a lansat în cele mai deşucheate conversaţii şi propuneri cu o necunoscută, nivelul dialogului neputând fi - în foarte multe cazuri - suportat de paginile unui ziar.
Încă de la primele mesaje, Florin Tecău a pus la dispoziţia „fetei” telefonul său mobil, număr (n.r. - plătit de Consiliul Judeţean) după care a continuat - prin SMS sau WhatsApp - să trimită valuri de mesaje şi propuneri indecente unei femei pe care nu o văzuse în viaţa sa.
În contul relaţiei pe care şi-o dorea, Florin Tecău s-a oferit s-o plimbe pe tânără în Franţa, la mare, să îi trimită şoferul să o aducă la Piteşti şi, eventual, să îi găsească un loc de muncă mai puţin solicitant.
Comportamentul lui Florin Tecău depăşeşte limitele normalului, fie şi pentru o persoană fără restricţii sociale şi publice. Omul care conduce judeţul a agăţat efectiv o necunoscută, căreia i-a transmis, în mod obsesiv, propuneri de o vulgaritate extremă şi imagini din aceeaşi categorie.
În cele trei săptămâni, Florin Tecău a vorbit cu misterioasa femeie la diferite ore din zi şi din noapte, de pe numărul său oficial de preşedinte CJ, inclusiv când se afla la şedinţe importante în ministerele din Bucureşti sau acasă, cu soţia.
Fără să o cunoască pe fată, Tecău i-a povestit despre fanteziile lui sexuale, frustrările sale, problemele de serviciu sau agenda sa oficială din care nu au lipsit emisiuni la televiziunile din Argeş, dineurile de sfârşit de an sau depunerea jurământului de către preşedintele României, Klaus Iohannis.
Un om cu serioase responsabilităţi politice şi publice s-a expus la modul cel mai dezmăţat cu putinţă. Neînţelegând că – în fapt- expune o funcţie, o demnitate publică, imaginea unei instituţii şi a unui partid. Prin comportamentul său, Florin Tecău şi-a bătut joc de Consiliul Judeţean Argeş, şi-a bătut joc de PSD Argeş şi de oamenii care au muncit ca el să devină preşedinte, şi-a bătut joc de imaginea sa ca profesor şi ca bărbat.
Tecău a făcut dovada că nu înţelege nici dimensiunile poziţiei şi imaginii sale publice, nici rigorile unui statut politic, nici obligaţiile sociale pe care le are faţă de comunitatea care l-a ales. S-a comportat ca un oarecare. Situaţia este inimaginabilă raportat la orice om politic care a condus judeţul acesta sau orice instituţie din judeţ până în prezent.

Citeşte materialul integral  AICI .


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?