Quintus: Am pierdut un primar și am câștigat un membru de valoare al PNL

Quintus: Am pierdut un primar și am câștigat un membru de valoare al PNL

Partidul Național Liberal a pierdut un primar și a câștigat un membru de valoare, a declarat președintele de onoare al liberalilor, Mircea Ionescu Quintus, în conferința de presă în care Marian Munteanu, candidatul propus pentru Primăria Capitalei, și-a anunțat retragerea.

Quintus a vorbit despre campania dusă împotriva lui Marian Munteanu după anunțul privind intrarea acestuia în cursa electorală, precizând că liberalii nu au avut un motiv pentru a-l retrage din competiție.

"I-am spus că noi, conducerea, nu avem niciun temei să retragem candidatura: 'Numai un gest de înaltă ținută omenească și boierească este să faceți dumneavoastră acest gest'", a completat președintele de onoare al PNL.

Quintus a mai spus că gestul lui Munteanu îl onorează și pe el ca membru și președinte de onoare al PNL, adăugând că vor veni împrejurări prielnice unei colaborări.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență