Râde ciob de oală spartă / SALTELISTA: Tăricenismul - un termen nou pentru tupeu

Râde ciob de oală spartă / SALTELISTA: Tăricenismul - un termen nou pentru tupeu

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a criticat, sâmbătă, afirmațiile liderului ALDE Timiș Marian Cucșa, referitoare la demnitari și statul la cozi, afirmând că "tăricenismul" reprezintă "un termen nou pentru tupeu".

"Tăricenismul — un termen nou pentru tupeu. Un coleg de-al liderului ALDE vrea să stabilească, prin lege, că demnitarii nu trebuie să aștepte la cozi. Sper că se aude și în supermarketuri! Rog să se deschidă imediat o casă specială, când apar 'tăricenii' sau aghiotanții lor, iar un angajat să le umple coșul cu tot ce au nevoie. De fapt, poate facem cumva să nici nu plătească ce au cumpărat", a scris Gorghiu, sâmbătă, pe Facebook .

Ea a adăugat că liderii ALDE și-ar dori mai multe privilegii, inclusiv "să nu aștepte culoarea verde la semafor".

"Mi-e limpede că dacă ar fi după liderii ALDE, lista nu s-ar opri aici. Sigur mai au idei: demnitarii să nu aștepte culoarea verde la semafor (tot timpul se grăbesc), alocații mai mari pentru copiii lor (copiii lor sunt vitregiți, deoarece părinții se ocupă cu țara), statuie pentru fiecare parlamentar ALDE (trebuie să știe și generațiile viitoare că s-au sacrificat pentru neam), covor roșu când merg la film (ei sunt adevăratele staruri ale filmelor), paradă militară separată, de Ziua Națională (se știe că au rău de aglomerații) etc. și-acum vă las pe voi să continuați lista", a adăugat Gorghiu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență