Ramona Ursu, interviu IMPRESIONANT cu judecătoarea Camelia Bogdan: „Am fost lucrată din interior, pentru a satisface anumite orgolii ale lui Dan Voiculescu și Sorin Oprescu”

Ramona Ursu, jurnalista de excepție îndepărtată de la Adevărul pe motive de PSD, a publicat pe Blogul său, Ramonaursu.ro, un interviu impresionant cu judecătoarea Camelia Bogdan.

„Camelia Bogdan, judecătoarea care l-a trimis la pușcărie pentru 10.exe pe infractorul turnător la Securitate Dan Voiculescu, mi-a povestit, într-un interviu pe care mi l-a oferit pentru blog, despre oameni din Justiție care fac jocurile pușcăriașilor, despre cum a fost urmărită și amenințată cu moartea în timpul procesului lui Felix, despre cum superiorii ei i-au deschis e-mailul fără nicio bază legală. Am povestit și despre excluderea ei din magistratură, după ce le-a ținut cursuri despre anticorupție angajaților statului, pentru ”a li se satisface anumite orgolii condamnatului Dan Voiculescu și inculpatului Sorin Oprescu. (...) În cercetarea mea disciplinară, domnul judecător Netejoru a refuzat sesizarea organelor de urmărire penală. Asta deși din ordinul dumnealui sau al fostului vicepreședinte al Curții de Apel București, Daniel Grădinaru, mi s-a deschis corespondența electronică, deși acest lucru poate fi făcut doar ca urmare a existenței unui mandat de supraveghere tehnică ori a unei precheziții informatice.” Niște curățenie nu ar lipsi nici în Justiția asta.”, a scris Ramona Ursu pe contul său de Facebook.

Interviul INTEGRAL, pe Ramonaursu.ro

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Orban le cere miniștrilor Muncii, Internelor și Apărării să analizeze elaborarea unui proiect privi…

2 VIDEO Botnița, ca botnița, dar voi vedeți ce tâțe are femeia cu sârme-n mațe?

3 Informație / Tăriceanu îl șantajează pe Orban cerând 20 de locuri eligibile pe listele de la parlamentare, altfe…

4 O profesoară din Slobozia le-a predat elevilor într-un mod inedit „Povestea Poveștilor” de Ion Creangă!

5 Informație / Degringoladă totală în PSD! Ciolacu îi cheamă pe parlamentari să semneze moțiunea într-un birou, St…

recomandări

Te ia DNA: Marilena Bogheanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai rapidă mașină din lume e aproape gata