Rapid, zdrobită în Liga Campionilor la handbal. Șanse minime să prindă careul de ași de la Budapesta

Rapid, zdrobită în Liga Campionilor la handbal. Șanse minime să prindă careul de ași de la Budapesta

România a realizat o performanță de excepție în acest sezon al Ligii Campionilor la handbal, două echipe calificându-se în ”sferturile” de finală: debutanta Rapid și CSM București.

Grozav nu a reușit să le facă față adversarelor. Foto Sportpictures

Pentru accederea în Final Four, găzduit la începutul lunii iunie de Budapesta, giuleștencele au jucat chiar cu deținătoarea trofeului, Vipers. Iar diferența de valoare și de experiență s-a văzut încă din tur, rapidistele neputând să le țină piept norvegiencelor de la început până la sfârșit, în ciuda atmosferei senzaționale create de cei 5.000 de fanii vișinii din tribune.

Rapid a pierdut, pentru prima dată pe teren propriu în Liga Campionilor la handbal, cu 31-25, după ce oaspetele au condus și la pauză, 18-12. A doua repriză a fost mai echilibrată, însă gazdele nu au reușit decât să limiteze proporțiile scorului. Returul se joacă sâmbătă, în Norvegia (ora 17.00). În turul precedent, bucureștencele trecuseră la limită de o altă echipă cu nume în handbalul european , Krim Ljubljana.

CSM București, echipa Cristinei Neagu, joacă în această seară, de la ora 17.00, în aceeași fază a competiției, cu Esbjerg.

Liga Campionilor, sferturi de finală, meciuri tur

Odense - Gyor 27-29

Ferencvaros - Metz 26-32

Rapid - Vipers Kristiansand 25-31

Esjberg - CSM București

Final Four are loc pe 3 și 4 iunie, la Budapesta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale